plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Ja też to widzę po sobie, że jak mam więcej ruchu, to jakoś tak lepiej się czuję i więcej spraw ogarnę.
Ale wiadomo, że teraz pora nie sprzyja ruchowi Ah zawsze jest na co zwalićKfjatus, Selena lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:U mnie to nawet nie o słodycze chodzi, bo ja tam lubię wszystko jeść. Pizze, kebaby, mcdonalds
No tylko "Szejki" mają odpuszczone i lody...patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Za McDonaldem nigdy nie przepadałam, ale jak dałam mu szansę (w wielkim głodzie) i mnie zatruł - obraziłam się na niego i już!
No tylko "Szejki" mają odpuszczone i lody...
Szejk truskawkowy mój ulubiony mmm pycha A lody też mają przepyszneaisa lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Ciesze sie ale z drugiej strony to martwie sie . Zjadam mase slodyczy mozna powiedziec trace na wadze , ciekawe czy cukrzyca mnie nie dopada. ale we wtorek robie glukoze to sie okaze
No mam nadzieję, że nie... Trzymam kciuki, żeby okazało się, że po prostu taka twoja uroda, a nie żadna cukrzyca -
A więc droga Selenko super laska z Ciebie I piszę to poważnie, fakt jak stoisz bokiem to troszeczkę widać brzuch, ale na twoim miejscu nie martwiłabym się tym w ogóle, bo mało co się rzuca w oczy
Selena, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:A więc droga Selenko super laska z Ciebie I piszę to poważnie, fakt jak stoisz bokiem to troszeczkę widać brzuch, ale na twoim miejscu nie martwiłabym się tym w ogóle, bo mało co się rzuca w oczy
-
Selena wrote:No i jeszcze uwielbiam lody z polewą toffi i maja pyszna kawe :)i w ogóle ..mam smaka na Maca..Pati to wszystko Twoja wina
Maca możesz przecież zjeść, bo tylko ze słodyczy rezygnujeszKfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny jestem tutaj nowa. Powiedzcie mi co sie dzieje? juz mowie o co chodzi... przed staraniami gdy zblizala sie @ to tego samego dnia mialam brazowe plamienia i tego dnia przychodzila @.
odkad z mezem sie staramy to moze tylko w pierwszym cyklu tak nie mialam ale w nastepnych to mam tak ze plamienia pokazuja sie 2-3 dni wczesniej i sa takie skape prawie wcale i sie nasilaja az w koncu przychodzi @. natomiast od dwoch cykli plamienia przychodza z 5 dni wczesniej. teraz mam miec @ jutro albo w sobote ( cykl 28-30 dni ). wczoraj nic nie bylo a pod wieczor mialam troche plamien. wiecie co to moze byc?