plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A i ja zawsze powtarzałam, że chce drugiego syna a teraz jak nie wiem na tym etapie nadal to sama nie wiem, ale moje chciejstwo nie ma nic do rzeczy bo i tak już tam siedzi ten ktoś kto tam siedzi
Kaja, AGA 30, patrycja, jeju, kiti, Selena, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczyny
widze ze o odchudzaniu piszecie? ja w diety, regularne posilki, zdrowe odzywianie i brak slodyczy nie wierze
po sobie wiem, ze tylko ruch dziala- w pracy codniennie robie 15km w ciagu 5 godzin, jem codziennie slodkosci- czekolada, ciacha itp, slodze 2 lyzeczki, faktem jest ze unikam smazeniny ale nie ze wgledu na diete, ale po prostu mi po smazonych ciezko w zoladku. No i najlepsze- do lozka ide napchana po uszy jak zaczynam o 19 tak koncze po 21- taka moja kolacja ja musze miec pelny brzusio zeby dobrze spac i to tak pelny ze sie ruszac nie moge a waze ok 50kg (raz 49 raz 52- tak sie waha od czasu do czasu)- tyle co i przed ciazaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 18:39
patrycja, aisa, Selena, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I widzicie ja nie mogę grać w lotka, bo nawet mając wybór z dwóch to i tak źle wybiorę
Kaja super że wszystko ok. Synka pogratuluję dopiero w środę
Karoam ty to masz dobrze, ale wydaje mi się że niektórzy już taką urodę mają, że będą jeść i jeść a waga się nie ruszy ale faktem jest że ruch daje dużo bo w Pl codziennie robiłam ok. 10km i jadłam wszystko co możliwe i właśnie na noc najwięcej, a waga stała a teraz jak w domu tylko siedzę to nie powinnam się dziwić że jest jak jestkaroam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejloł Wpadłam po pracy. Jak u Was? Kaju mój wykres mnie zaskakuje ale mam jakieś przeczucia, tylko bardzo boję się sprawdzić. Piersi bardzo pieką i bolą. Nie mogę przeciągnąć po nich dłonią, u mnie to pierwszy objaw ciąży. Już go znam. Biorę tę luteinę ale normalnie boję się nasikać na płytkę.
EDIT: Kaja jakie skargi? Marcowanie się zaczęło?
EDIT2: Ja się tak nie bawię, nie ma z kim pogadać? Aga też tak u Was w dzień lało?
EDIT3: Padam na pyszczek, o 3-ciej pobudka, bo na 6 do pracy a trzeba dojechać kawałek. Dobrej nocy i Wam i dzieciaczkom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 20:48
-
jeju wrote:Hejloł Wpadłam po pracy. Jak u Was? Kaju mój wykres mnie zaskakuje ale mam jakieś przeczucia, tylko bardzo boję się sprawdzić. Piersi bardzo pieką i bolą. Nie mogę przeciągnąć po nich dłonią, u mnie to pierwszy objaw ciąży. Już go znam. Biorę tę luteinę ale normalnie boję się nasikać na płytkę.
EDIT: Kaja jakie skargi? Marcowanie się zaczęło?
EDIT2: Ja się tak nie bawię, nie ma z kim pogadać? Aga też tak u Was w dzień lało?
EDIT3: Padam na pyszczek, o 3-ciej pobudka, bo na 6 do pracy a trzeba dojechać kawałek. Dobrej nocy i Wam i dzieciaczkom.
Edit 1 tak kochana ryja dra te koty ze można Osowiec!!
Nie nierwoj się bom Marcela spać kladlam -
Co do kota to wam powiem ze wam powiem on to będzie pochowany w Krakowie na Wawelu obok zimnego Lecha jako zasłużony w boju gwałtu i co tam kto se wymyśli i mohery mu kwiaty świeże nosić będą sesese
AGA 30, patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Mój kto bez jaj to spokojny; )
A mój ma swoje życie i nikt mu go nie dobierze a sąsiadki na niego atak kastracyjny robią hihihi życzę im powodzenia bo on z tych co mówi łapy przy sobie!!!!! Bo będę gryźćAGA 30, Selena, patrycja lubią tę wiadomość