plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry witam się z kawusia i pysznym ciastem do niej mojej roboty ;)proszę się częstować
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d18e5171092c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 07:50
Kfjatus, patrycja, magdzia26, aisa, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
Mówiłyśmy o tym, czy lepiej byłoby mieć dwie dziewczynki, czy chłopaków, czy może parkę, wczoraj widziałam się ze znajomą,miała już dwóch chłopców w podstawówce i zaszła w ciążę i chyba trochę miała nadzieję, że będzie dziewczynka, chłopcy obstawiali brata, bo będą razem grać w piłkę Urodziła oczywiście chłopaka i wszyscy się bardzo cieszą
patrycja, aisa, Selena, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale dziś wcześnie wszystkie powstawały
Selenko ciasto wygląda pysznie
Mój bart ma dwie córki, a też chciałby syna i będą się starać o trzecie dziecko, a nóż uda się i będzie synKfjatus, aisa, Selena, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Ja też witam się z kawka dzisiaj wyruszam po prezent walentynkowy a za oknem przywitał mnie śnieg bleee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 08:20
-
Nie pracuje... Przyjechałam do DE jak miałam 17lat, rzuciłam w PL szkołę. Na początku trochę sprzątałam u ludzi w domu. W sumie tyle co mąż zarabia spokojnie nam starcza, ale jak by jakaś praca się trafiła to na pewno pójdę, bo siedzieć w domu całymi dniami to oszaleć można. Chciałam iść na kurs języka, ale trochę za drogo jak dla nas, żeby na raty nam to rozłożyli to byłoby ok, ale nie ma takiej możliwości, a kredytu nie chcę brać, bo może będzie on potrzebny na in vitro.
-
Patrycja, to rzeczywiście tylko Bobo, by się przydało, miałabyś zajęcie, bo tak to tylko czekasz na swojego Mężczyznę...
Jeśli chodzi o Walentynki, to nie obchodzimy ich jakoś szczególnie i prezenty są tylko skromne, bardziej chodzi o pamięć...patrycja lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Mam nadzieję,że w przyszłym roku już się to zmieni
My też Walentynek nie obchodzimy, wcześniej zdarzało się, że poszliśmy na jakąś kolację, a teraz będzie dzień jak co dzień
My też kiedyś szliśmy np. do kina, czy na kolację, albo kupowaliśmy sobie jakiś drobiazg, coś słodkiego itp. W tym roku może napijemy się winka i też będzie miłopatrycja, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość