plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No masz zanim zdazylam przeczytać to dziecie się obudziło a i wszystkie sobie poszły.
Ja sobie nie wyobrazam zycia bez slodyczy mi dzieki kp tez dzuo kg spadło po ciąży ale oponka niestety jeszcze jest -
Z tym odchudzaniem i ograniczanie jedzenia to nie jest tak do końca ważne żeby jeść 5 zdrowych posiłków i absolutnie nie powinno się kolacji pomijać ale ważne jakie produkty się je w sensie na konkretny posiłek trzeba wiedzieć czy jeść białko czy węglowodany itp...noi nie przekraczać liczby kalorii
patrycja lubi tę wiadomość
-
Ja od zawsze miałam problem żeby przytyć. Dopiero po 25 urodzinach jakoś powoli szło do góry. Jak zaszłam w ciążę to ważyłam w sam raz i dobrze się czułam ze swoją wagą.
Przy kp dużo jadłam a i tak za dużo schudłam, pod koniec karmienia już się źle czułam.
Taka moja uroda..
Z brzuchem nic nie robiłam po ciąży, wysyłam z założenia że coś zrobię po drugiej ciąży
Słodycze lubię, ale nie jakoś bardzo.
McDonald okazyjnie, najczęściej w drodze z Gdyni do Wawy jak jesteśmy w Pl
Na studiach miałam w środy taką przerwę w zajęciach że zawsze jechałam na cheeseburgera i szejka truskawkowego
KAJA, kciuki za wizytę!! Czekamy na wieści -
Kaja wrote:Hey wszystko ok !!!!
Chyba syn ale w środę na polowkowym potwierdzi!!
To by już dwie ciężarówki czekały na synusia
Jak to Aga ostatnio napisała "jaja górą"AGA 30, patrycja, jeju, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny