plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Zrobiłam interes życia
Zamówiłam sobie trochę ubrań z pewnej strony, następnie dostałam maila, że nie mają jednej rzeczy i pytali czy chcę zwrot kasy czy wybór innego produktu, więc wybrałam bluzkę ok 15 zł droższą od tamtej i czekałam czy będą mi kazali dopłacić, czy nie No i nie kazali i takim sposobem mam w tańszej cenie droższą rzeczKfjatus, Selena lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Musisz Go nauczyć szybciej, bo jak będzie kolejne to do kolacji śniadania nie zjecie
Do tego to drugie będzie przez pierwsze miesiące tylko cyckowe to jest nadzieja, że Jasiek już będzie sam więcej ogarniał -
aisa wrote:Patrycja, może jakiś kurs na pół etatu. Tak żeby wyszło taniej niż za całość. Tu kursy były darmowe więc brałam co tylko mogłam. Ale warto choć trochę się podszkolić w języku.
patrycja, aisa, Selena lubią tę wiadomość
-
Mi by wystarczyło mieć kontakt z ludźmi, bo rozumieć to dużo rozumiem gorzej z mówieniem mi idzie. Jestem zła bo uchodźcy kursy za darmo będą mieli. A nam powiedzieli właśnie że mąż za dużo zarabia...
-
aisa wrote:He he, co nie chcesz na ogólnym napisać? Ja w sumie rzadko zamawiam dla siebie przez neta to nie musze wiedzieć co to za firma
Mogę Ci wysłać na priva
Ja tam często zamawiam...
aisa lubi tę wiadomość
-
Pewne rzeczy kupuję w sklepach, bo wolę przymierzyć, np. spodnie, ale jakieś bluzki, jakieś marynarki, czasem sukienki często kupuję w internecie. Mój mąż się czasem śmieje, że np. już jakoś dawno kuriera u nas nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 10:37
patrycja, aisa, Selena, kiti lubią tę wiadomość