plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak już się zna rozmiarówkę firmy to można spokojnie zamawiać przez neta. Chociażby takie H&M tutejsze ma taniej online niż w sklepie i wybór większy. Czasem tak robię. Dla Jaśka to już w ogóle przez neta coś można ogarnąć.
A w Pl będąc też cośtam się zazwyczaj kupi, ale wolę bardziej na bieżąco coś brać żeby za dużo tego wszystkiego nie mieć, a i tak mam za dużopatrycja, Kfjatus, Selena, Selena, kiti lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:To nieźle zaszalałaś
Ja ogólnie to rzadko jeżdżę po sklepach ale jak już zacznę to nie ma końca Bo przecież jak już jest się w sklepie to nie można wyjść bez niczegoaisa, Selena lubią tę wiadomość
-
Ja lubię czasem pochodzić pooglądać, ale wtedy raczej nic nie kupię Bo właśnie, czy do tego będzie pasować a czy nie jest za podobne do czegoś co już mam
Prędzej coś kupię jak wiem, że czegoś potrzebuje bądź przydałaby się nowa rzecz i po to idęKfjatus, patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:To chyba jestem tu mile widziana a podwójne polubienie tylko to potwierdza Muszę się jakoś dowartościować
patrycja, Selena lubią tę wiadomość