plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nas nie było bo musieliśmy zaliczyć drugie śniadanko, mycie ząbków, mój prysznic, wstawić pranie a wszystko przeplatane aferkami mniejszymi i większymi ( typu, czemu nie można zjeść proszku do prania? Czemu nie można wejść w ubraniach z mama pod prysznic? Czemu nie można rzucać jajkami? No wiecie takie problemy dnia codziennego )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 10:58
Kfjatus, aisa, patrycja, Selena, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:A właśnie, wracając do tematów branżowo różowo stronowych...
To jak to jest u Was, starania były, potem przerwa i teraz powrót do starań?
A w przerwie badania czy raczej odpoczynek od tematu?
Trochę wątpię, że się uda, jest to temat dla mnie bardzo trudny, dlatego staram się nie analizować...a żyć na ile się da normalnie.aisa lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Badania i leczenie (a przy nim zakaz starań), ale nie chcę wchodzić w szczegóły... Jestem tu, bo Was bardzo lubię, a niekoniecznie dlatego, że wróciliśmy do starań
Trochę wątpię, że się uda, jest to temat dla mnie bardzo trudny, dlatego staram się nie analizować...a żyć na ile się da normalnie.
No to mam nadzieję, że leczenie przyniesie w krótkim czasie oczekiwany efekt. Analizować nie ma co, tylko tarmosić i żyć jak do tej pory.
A my trzymamy kciukasy &&&&&&&magdzia26, patrycja, Selena, Selena, kiti lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Uciekam, nie wiem kiedy znów wpadnę. Miło było spędzić z Wami trochę czasu.
Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie Buuuziole
Mam nadzieję że nastąpi to bardzo szybko Nam również było miło :* -
Kfjatus wrote:Uciekam, nie wiem kiedy znów wpadnę. Miło było spędzić z Wami trochę czasu.
Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie Buuuziole
Trzymaj się ciepło i zaglądaj czasem :*magdzia26, Kaja, AGA 30 lubią tę wiadomość