plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia, już po ginie?
Edit: chyba byłaś szybsza o kilka sekund
No i pięknie To do dzieła po ślubie co by jeszcze się czegoś wyskokowego na nim napićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 18:38
magdzia26, Kaja, Selena lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:A i od wczoraj wpadło mi imie dla syna Juliusz czyli mały Julek. Zobaczymy czy mi sie nie zmieni
Edit:Podobają mi się staropolskie imiona nawet Makary i Cyryl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 20:37
-
Hey laski z Nebraski!!!!
Nie abym była ciekawa ,ale które teges smeges na ovu działały! !!!!
Pati wes kiedy wy na in się dokładnie wybieracie No już kibicujeaisa, AGA 30, patrycja, Selena, Selena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Wariatki
Co do imion potwierdzam w ciazy sie zmienia moja miała byc Zuzia od lat to wiedziałam i co w ciazy przestało mi to pasowac
Kfjatus wracaj szybko bo statystyki Nam podnosisz na stronie
Ja nie mam pomysłu na walentynki moze poprostu posprzątam w domu
Koczku sorry ale Twoj syn pozostanie dla mnie Guciem
Magdzia super że macie zielone światło do boju
Kaju zdrówka nadal...
Muzi nie lubie Twoich wieściaisa, magdzia26, AGA 30, kiti, patrycja, Selena, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Wiecie co mnie naszło tak sobie siedze i myśle jak to jest człowiek poznaje kogos na necie na takim wlasnie forum praktycznie nigdy tej drugiej osoby tudzież osób nie widział oczywiscie pomija pojedyncze spotkania ale pomimo że "dostał" to po co tu przyszedł to jest tu nadal w tym roku to bedzie 4 lata i patrzcie praktycznie jakaś garstka Nas tu została a przecież jest tyle miejsc gdzie ludzie przychodzą odchodzą i zapominają a My nie My tu trwamy...
AGA 30, Kaja, aisa, kiti, patrycja, Effcia28, Selena, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
I od razu dodaje nie dzisiaj nic nie piłam jakoś tak sobie pomyslałam i cieszę sie że jeszcze tu jesteśmy pomimo że przez to miejsce rożne historie sie przewinęły...
Jedynie mam nadzieje że kiedyś bedzie mozna powiedziec uff mamy komplet to znaczy że każda która tu była i pomimo że znikła kiedyś przyjdzie i napisze udało sie...
A miejsce to zamieni sie tylko w pogaduchy o głupotkach i nie bedzie tu smuteczkow...AGA 30, aisa, magdzia26, kiti, patrycja, Effcia28, Selena, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ale nie pomimo że nie piłam jeszcze nic to chyba przy sobocie sobie pozwolę a co dziecko spi męża nie ma czułam dusza piekła nie ma
Dobra spadam bo zaczynam monolog prowadzić a to juz krok to problemów umysłowychAGA 30, Kaja, aisa, patrycja, Selena, Selena, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi