plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra no właśnie mój mąż dziwi się jak to można pisać praktycznie z obcymi ludźmi, a ja nie wyobrażam sobie dnia bez wejścia na forum. Mimo że jestem tutaj nie zbyt długo to już zaczynam zżywać się z wami. I powiem wam że na wielu wątkach próbowałam znaleźć sobie miejsce, ale nigdzie nie zostałam tak miło przyjęta. W ogóle atmosfera jaka tu panuje jest wręcz cudowna, jak w wielkiej rodzinie. Są chwile smutku jak i wielkiej radości, a wszystko przeżywa się razem i to jest piękne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 23:38
Fedra, aisa, Kaja, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hey laski z Nebraski!!!!
Nie abym była ciekawa ,ale które teges smeges na ovu działały! !!!!
Pati wes kiedy wy na in się dokładnie wybieracie No już kibicuje
Kaju kochana dopiero wrzesień. -
No i dzień dobry...
W związku że jest dzis dzień jaki jest zycze Wam aby Wasze walentynki trwały całe życie aby nigdy nie dopadł Was smutek spowodowany przez druga połówkę a tym które sa na rozdrożu zycze by znalazły swój spokoj i ukojenie w ramionach które kochać beda mimo wszystko bez dodatkowych warunkówaisa, magdzia26, patrycja, AGA 30, kiti, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No i weź tu coś mądrego napisz po poście Fedry
Dużo miłości od chłopów naszych i żeby ta miłość stała się ciałem, takim malutkim upragnionym dzieciątkiem
I love you girls :*magdzia26, Kaja, Fedra, patrycja, AGA 30, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
Brawo Magdzia za załatwienie tylu spraw jednego dnia, brawo Ty
Ale się refleksyjnie wczoraj zrobiło. Wiadomo, jak się spotkają fajne babki to fajnie być musi
Effcia, powitać Wszystkiego najlepszego dla Madzi :*magdzia26, Fedra, patrycja, AGA 30, Selena, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Hey lachony !!!!!!
Efcia buzaki dla córki na 2 latka
A teraz dzień Walen-tynkow więc walcie ile się da sesesese w dniu ovu, a te życzenia przedłużona zostają dla Pati az do września ,aby szybko im się udało! !!!
A dla reszty to dziś sesesese Love krowę i byczka!!!!!Fedra, patrycja, aisa, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość
-
Dużo miłości nie tylko dziś, ale przez cały rok, abyście zawsze były szczęśliwe ze swoimi połówkami i miały w mężczyznach oparcie w trudnych chwilach :*
aisa, Fedra, AGA 30, Kaja, magdzia26, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny