plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra no właśnie mój mąż dziwi się jak to można pisać praktycznie z obcymi ludźmi, a ja nie wyobrażam sobie dnia bez wejścia na forum. Mimo że jestem tutaj nie zbyt długo to już zaczynam zżywać się z wami. I powiem wam że na wielu wątkach próbowałam znaleźć sobie miejsce, ale nigdzie nie zostałam tak miło przyjęta. W ogóle atmosfera jaka tu panuje jest wręcz cudowna, jak w wielkiej rodzinie. Są chwile smutku jak i wielkiej radości, a wszystko przeżywa się razem i to jest piękne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 23:38
Fedra, aisa, Kaja, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hey laski z Nebraski!!!!
Nie abym była ciekawa ,ale które teges smeges na ovu działały! !!!!
Pati wes kiedy wy na in się dokładnie wybieracie No już kibicuje
Kaju kochana dopiero wrzesień. -
No i dzień dobry...
W związku że jest dzis dzień jaki jest zycze Wam aby Wasze walentynki trwały całe życie aby nigdy nie dopadł Was smutek spowodowany przez druga połówkę a tym które sa na rozdrożu zycze by znalazły swój spokoj i ukojenie w ramionach które kochać beda mimo wszystko bez dodatkowych warunkówaisa, magdzia26, patrycja, AGA 30, kiti, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No i weź tu coś mądrego napisz po poście Fedry
Dużo miłości od chłopów naszych i żeby ta miłość stała się ciałem, takim malutkim upragnionym dzieciątkiem
I love you girls :*magdzia26, Kaja, Fedra, patrycja, AGA 30, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
Brawo Magdzia za załatwienie tylu spraw jednego dnia, brawo Ty
Ale się refleksyjnie wczoraj zrobiło. Wiadomo, jak się spotkają fajne babki to fajnie być musi
Effcia, powitaćWszystkiego najlepszego dla Madzi :*
magdzia26, Fedra, patrycja, AGA 30, Selena, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Hey lachony !!!!!!
Efcia buzaki dla córki na 2 latka
A teraz dzień Walen-tynkow więc walcie ile się da sesesese w dniu ovu, a te życzenia przedłużona zostają dla Pati az do września ,aby szybko im się udało! !!!
A dla reszty to dziś sesesese Love krowę i byczka!!!!!Fedra, patrycja, aisa, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość
-
Dużo miłości nie tylko dziś, ale przez cały rok, abyście zawsze były szczęśliwe ze swoimi połówkami i miały w mężczyznach oparcie w trudnych chwilach :*
aisa, Fedra, AGA 30, Kaja, magdzia26, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny