X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komoda

https://www.poco.de/504906200/kommode-bobby-4

A tu szafa, tylko kolor będzie jaśniejszy

https://www.poco.de/501524100/drehtuerenschrank-babsi

Kaja, a-koczek, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja byłam w sobote na małych zakupach dla juniora. KUpiłam rożek troche spioszków czapeczki. Powiem Wam ze przezyłam dramat jak musiałam te rózowe ubranka omijać z daleka, ale wczoraj jak juz je układałam w komodzie to nawet zaczeły mi sie podobac te chłopiece. chyba powoli juz sie przestawiam na chlopca.

kiti, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko gratulacje na połówkowe

aisa lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wspólczuje zarwanej nocy. Ja to ciagle bym spała wiec kazda chwila zarwana to dla mnie byłby koszmar.

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały wogóle to tak mi naciska na dól brzucha ze az mam problemy z chodzeniem

zpbnej28qs8fkan8.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Mały wogóle to tak mi naciska na dól brzucha ze az mam problemy z chodzeniem

Mi ciśnie na nerki ,żołądek ze szok !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Hej ja byłam w sobote na małych zakupach dla juniora. KUpiłam rożek troche spioszków czapeczki. Powiem Wam ze przezyłam dramat jak musiałam te rózowe ubranka omijać z daleka, ale wczoraj jak juz je układałam w komodzie to nawet zaczeły mi sie podobac te chłopiece. chyba powoli juz sie przestawiam na chlopca.

No super ze zakypy udane !!!! No wiesz ten róż skręca i wali po oczach i chłopaków kolory se stonowane hihihi

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co!!! tak się zastanawiam co takie laski , które sa na forum mają w głowie! !!!

My ciężarne jesteśmy na tej fioletowe str i tam na Grudniowych 15 afera bo jakaś laska kradla foto ciąży bliźniaczej i podawała jako swoją co za ludzie matko do czego to dochodzi !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• patrycja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:

No jeszcze trochę to całkowicie oswoisz się, że będzie synek ;)

bfarljmzlmrs7kj3.png

• kiti Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaja współczuje nocy my mieliśmy taka z czwartku na piątek po środowym szczepieniu... horror a taki mi było żal Małej :(

A-koczek chłopięce ciuszki są słodkie, ja jak chce coś kupić to zawsze wszystko mi się podoba na chłopczyka <3 bo dziewczynskie to przeważnie większośc w kolorze różu i ciężko kupic coś fajnego. A i jeżeli bedzie nam dane mieć jeszcze dzieciątko to chciałabym synka ;-)

oo Patrycja my też jesteśmy na kupnie takiej szafy ale białej...bo niestety komoda juz niemiesci garderoby córy

Walentynki , walentynki i już po ...

Aisa toć to już połowa, z tej okazji piję sok 100 % :D

patrycja, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • kiti Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Wiecie co!!! tak się zastanawiam co takie laski , które sa na forum mają w głowie! !!!

My ciężarne jesteśmy na tej fioletowe str i tam na Grudniowych 15 afera bo jakaś laska kradla foto ciąży bliźniaczej i podawała jako swoją co za ludzie matko do czego to dochodzi !!!!
    to chyba nie za bardzo normalna osoba... niestety ale spotkałam się już z podobną sytuacją na ovu już jakiś czas temu

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Właśnie z ciekawości poszłam i poczytałam trochę... To jest straszne ta typiara podszywała się pod kogoś kim nie jest. Wstawiała zdjęcia obcej osoby, ale cóż się spodziewać to przecież internet, człowiek musi być przygotowany na wszystko, na pewno boli fakt, że zwierzasz się komuś, a on okazuje się zupełnie inną osobą...

bfarljmzlmrs7kj3.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja ale kwas ale własnie tak to jest jak małolaty chca miec dziecko. TYlko szpan sie dla nich liczy i zabłysniecie w towarzystwie

zpbnej28qs8fkan8.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja wrote:
    Komoda

https://www.poco.de/504906200/kommode-bobby-4

A tu szafa, tylko kolor będzie jaśniejszy

https://www.poco.de/501524100/drehtuerenschrank-babsi
    Komoda mi się podoba, nawet bardzo :D Szafa mniej ale może właśnie chodzi o kolor bo ten podany w linku mi się nie podoba :P
    Dopisek: ciekawe jak się prezentuje biała co ją kiti planuje kupić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:35

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypomniało mi sie znajoma 12 latka na fb sledzi losy dziewczyny ktora jest obecnie chyba w 30 tyg ciazy i ma 16 badz 15 lat dokładnie nie pamietam. jak weszłam na jej profil to sie przeraziłam bo jej ciaza w tym wielku zrobiła szał wsrod nastolatek jest czyms co kazda nastolatka powinna miec. gdy tak zaczełam sie nad tym zastanawiac to niedługo dojdzie do tego ze jezeli w podstawówce nie jestes w ciazy to obciach

zpbnej28qs8fkan8.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też słyszałam o tej aferze grudniowej.. Co jakiś czas wyskakuje taki zonk... Trzeba mieć nierówno pod sufitem albo mieć strasznie nudne życie... Przykre to...

Koczek, przyzwyczaisz się całkowicie do myśli, że będzie chłopak a jak się urodzi to nie będziesz mogła sobie wyobrazić, że mógłby być dziewczynką ;)

a-koczek, kiti lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Komoda mi się podoba, nawet bardzo :D Szafa mniej ale może właśnie chodzi o kolor bo ten podany w linku mi się nie podoba :P
    Dopisek: ciekawe jak się prezentuje biała co ją kiti planuje kupić...

Szafę jedną mamy w sypialni, a tą kupuję do korytarza, aby wszystko pomieścić, a nie chcę też nie wiadomo ile pieniędzy wydać, a ta akurat w promocji ;)

aisa lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• patrycja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Przypomniało mi sie znajoma 12 latka na fb sledzi losy dziewczyny ktora jest obecnie chyba w 30 tyg ciazy i ma 16 badz 15 lat dokładnie nie pamietam. jak weszłam na jej profil to sie przeraziłam bo jej ciaza w tym wielku zrobiła szał wsrod nastolatek jest czyms co kazda nastolatka powinna miec. gdy tak zaczełam sie nad tym zastanawiac to niedługo dojdzie do tego ze jezeli w podstawówce nie jestes w ciazy to obciach

Nie zdziwiłabym się jakby tak było... Niestety wiele przypadków jest np. on bierze narkotyki to ja nie będę gorszy i też wezmę... Tak samo może być z ciążami wśród nastolatek...

bfarljmzlmrs7kj3.png

• patrycja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.roller.de/Deko-und-Haushalt/Spiegel/Wandspiegel/Spiegel-WAVE---Wellendesign---29x150-cm/p/2150003700

Jeszcze takie lusterka przykleiłabym na drzwi od szafy, ale nie wiem czy dobrze by to wyglądało.

Kaja, aisa lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja wrote:
    https://www.roller.de/Deko-und-Haushalt/Spiegel/Wandspiegel/Spiegel-WAVE---Wellendesign---29x150-cm/p/2150003700

Jeszcze takie lusterka przykleiłabym na drzwi od szafy, ale nie wiem czy dobrze by to wyglądało.
    Wydaje się fajne to lustro ;)

patrycja lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 6086 6087 6088 6089 6090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ