plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry...
Ta laska juz jest chyba znana na wszystkich wątkach...
Ale tak jest jak sie ma zaburzenia psychiczne...
Z tego co pamietam tez był kiedyś taki przypadek że laska ściemniają ale dziewczyny były czujne i wyczaily ze zdjecia z neta ściąga ale to trzeba miec wyobraźnie naprawde a byc obeznanym w tych tematach to nie trudne wystarczy miesiac śledzenia roznych wątków i gotowe...
Aga dla Marcelka buziaki na 9 miesiecy dla mnie ten czas był mega magiczny bo 9 miesiecy w brzuchu a teraz 9 po za ale czas leci to fakt...
Zycze miłego dnia dzisiaj tez jakoś weny nie mam niech bedzie wiosna bo mnie depresja dopadnie...
No i apropo takich oszustek dlatego ja wole pisać o sobie jak najmniej a o wstawianiu fotek juz nie wspomnę... Kto ma mnie znac to znaaisa, kiti, patrycja, karoam, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Koczku fakt w internecie jest dużo taniej i być może dobrej jakości, ale ja jakoś nie lubię zamawiać nic przez neta. Jedyne co to z katalogu czasem kosmetyki zamówię, a tak to wolę jechać do sklepu, bo można wszystko dokładniej przejrzeć
A jak tam mdłości lepiej trochę się już czujesz ?
-
a-koczek wrote:Niech ta zima sie juz konczy bo mi tez slonca brak. na dodatek snieg u mnie lekko pruszy
Ja lubię zimę, ale taką prawdziwą, gdzie leży mnóstwo śniegu jest duży mróz i świeci słońceaisa, Selena lubią tę wiadomość
-
Ja się czaje na komodę z neta, zamówić do mamy w Wawie i odebrać w kwietniu jak będziemy. Tutaj wszystko to ikea (choć ich lubię to trochę innej szukam choć się jeszcze zobaczy)
U mnie fajne słoneczko, przymrozek. Tak może być, aby nie taka skisła pogoda, że albo pada albo wieje i jeszcze do tego ciemno
Patrycja, takie info o zwrocie to nawet ciemny dzień potrafi rozjaśnićpatrycja, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Witam wtorkowo
Aga buziaki dla małego przystojniaka :***
Patrycja to fajna wiadomość... ja się boje właśnie tego rozliczenia ile nam wyjdzie. A duoz placicie miesiecznie za ogrzewanie , jezeli mozna wiedziec oczywiscie mozesz napisac na privAGA 30, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko juz robi takie przewroty ze jej z oczu spucic sie nie da
AGA 30, a-koczek, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kiti co do ogrzewania to na początku płaciliśmy po 85 euro, ale musieliśmy dopłacić i teraz płaciliśmy po 100 euro, a po dzisiejszym rozliczeniu zmniejszyli na 73 i nie jestem z tego zadowolona, bo wolałabym płacić co miesiąc trochę więcej i mieć zwrot niż dopłatę...
kiti lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Kiti co do ogrzewania to na początku płaciliśmy po 85 euro, ale musieliśmy dopłacić i teraz płaciliśmy po 100 euro, a po dzisiejszym rozliczeniu zmniejszyli na 73 i nie jestem z tego zadowolona, bo wolałabym płacić co miesiąc trochę więcej i mieć zwrot niż dopłatę...
-
Jestem padnięta a tu jeszcze nie koniec tego dnia a kolejne wcale nie zapowiadają sie jakoś lżej bo wszystkim sie wydaje ze jak człowiek rano nie wychodzi z do u do pracy to ma mnóstwo wolnego czasu...
Czasem ludzka hipokryzja mnie rozwala...
Ale co zrobic trzeba walczyć17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi