plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Jestem padnięta a tu jeszcze nie koniec tego dnia a kolejne wcale nie zapowiadają sie jakoś lżej bo wszystkim sie wydaje ze jak człowiek rano nie wychodzi z do u do pracy to ma mnóstwo wolnego czasu...
Czasem ludzka hipokryzja mnie rozwala...
Ale co zrobic trzeba walczyćFedra lubi tę wiadomość
-
Część laski !!!!!!
Witam się w 22tc i po polowkowym wszystko ok i tylko żołądek do spr jeszcze raz bo się nie dało spr aaaaa najważniejsze będzie Syn jajca jak malowane! !!!AGA 30, Selena, Selena, a-koczek, patrycja, Fedra, magdzia26, aisa, kiti, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
Rucia aj jak Cie miło widzieć i widzisz po co usuwałaś konto
Aisko nie leżę i nie pachnę ba pachnę bo zapomniałam sie wczoraj wykopać ale juz nadrobiłam ten temat
I apropo obiadu ide nastawić zupe moje dziecko ma drzemke to moze chwile odsapneaisa, kiti, Ruciaa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:dziewczyny mam pytanie glukoza moja po 2 godzinach wyniosła 124 a nie mam zakresu ile powinno wynosic po obciazeniu jedynie ile wynosi na czczo
"Prawidłowe stężenie cukru we krwi na czczo nie powinno przekraczać 99 mg/dl (5,6 mmol/l), a po 2 godzinach od wypicia glukozy (test doustny) 140 mg/dl (7,8 mmol/l)." -
Kaja wrote:Część laski !!!!!!
Witam się w 22tc i po polowkowym wszystko ok i tylko żołądek do spr jeszcze raz bo się nie dało spr aaaaa najważniejsze będzie Syn jajca jak malowane! !!!
Gratulacje!!!patrycja, Kaja, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny