plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
patrycja wrote:To która będzie sprawdzać jak to jest z trójką dzieci i zda nam relacje ?
Moze ktos wpadnie zrobić mi prasowanie bo czas by się znalazł bo dzicinka śpi ale chęci brakFedra, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
Kiti ja też bardzo rzadko prasuje
A co do trojaczków, może byłoby ciężko na pewno też fajnie, ale najbardziej bałabym się ciąży. Zobaczymy co wyjdzie jak będą to będąFedra, Kaja, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Patrycja a moze sprawicie sobie trojaczki i zdasz nam relacje a tak serio to dopiero by było wyzwanie.
Moze ktos wpadnie zrobić mi prasowanie bo czas by się znalazł bo dzicinka śpi ale chęci brak
A ile masz koszul??? Bo ja lubię pracować a najlepiej koszule z kontem sesese -
Kaja wrote:A ile masz koszul??? Bo ja lubię pracować a najlepiej koszule z kontem sesese
-
Ja wam powiem, że może i lubiłabym prasowanie, gdybym miała oddzielny pokój do tych rzeczy, bo tak to za nim rozstawię deskę, podłączę żelazko, przygotuje ciuchy to już od samego myślenia mi się nie chce
-
Wiecie co Młoda spi a ja zamiast cos w tym czasie ogarnąć albo chociaż książkę poczytać to ja siedze i patrze na ta moja słodka truskaweczke jak spi i nachodzi mnie taka melancholia jaka ciazy na mnie wielka odpowiedzialność za życie i wychowanie tej istoty...
aisa, patrycja, Ruciaa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:A ja lubię prasowac szczególnie w ciszy i spokoju
Lubie się rozstawić ze sprzętem przed tv i spokojnie prasować coraz to zerkając na tv. Za często teraz nie prasuje bo tylko ciuchy na większe wyjścia a to nie zdarza się często.patrycja, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Jeżu jak leje Porażka jakaś...Miłego dnia dziewczyny! Muszę się ogarnąć, bo do pracy za 2,5 godz. startuję, ech...
Coś w tym jest, jak siedziałam w domu to było fajnie ale brakowało mi pracy a jak pracuję, to marzę już tylko o tym, by zaszyć się w domu. I nie ma recepty na to, chyba, że zaczną nam płacić za matkowanie własnym dzieciom porządne pieniądze i wysoko nas ubezpieczą wraz ze szkodliwymi warunkami.
Fedruś jakich Ty wieści ode mnie nie lubisz, hę...
Nowy cykl, dziś kończę @ najprawdopodobniej. Trzeba kupić znów migdały i orzechy na endo. Tym razem było 12 mmm, to już nieźle.
aaaaaa RUUUUCIA , EFCIAAAAA jessssu jak dawno Was nie czytałam!
No dobra, spadam, bo się nie wyrobię z ogarnięciem domu przed wyjściem. BuziakiFedra lubi tę wiadomość
-
Hejo w piąteczek
Jeju człowiek to już taki z natury, że jak by mu nie robił to nie dogodzi
Ja kupiłam jeszcze małą szafkę na buty i szafkę pod zlew do łazienki
A przez komodę musieliśmy w domu poprzestawiać, bo źle wszystko wymierzyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 08:35
aisa, Fedra, kiti, jeju lubią tę wiadomość
-
Witam piątkowo. Co do spania naszych pociech to przy córxe wogóle niemiałam i niemam problemu mówi idziemy spac i idzie. Wstawała i wstaje tez jak ja wiec luz. Obawiam sie ze kolejne potomstwo może mi jednak dac popalic i juz tak dobrze nie bedzie
aisa, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny