plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
patrycja wrote:Fedra a ty miałaś już kiedyś długie włosy?
Mam Cie na fb to bym Ci na priv pokazała
Edit wrzuciłam na fb naszeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 11:29
kiti, aisa, Selena, Kaja, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Selena, fajny kolor No ciekawe co fryzjerka na to
Koczek, kolor chcesz zmienić, uczesanie czy tylko podcięcie?
Fedra, w długich i krótkich Ci ładnie Wniosek: ładnemu we wszystkim ładnieFedra, Selena, Kaja, kiti, magdzia26, patrycja lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Fedra widziałam i skomentowałam. A ciekawa jestem jak byś wyglądała z fryzurą "bob"
Edit dodaneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 12:51
Kaja, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Selena fajny kolorek
ja jakis czas farbowalam ale że strasznie zniszczyłam sobie tym włosy tak teraz mam naturalny swój, stwierdziłam że farby pójdą w ruch jak się siwizna zacznie pokazywać
Patrycja a jak obchodzisz z włosami? bo ja też mam kręcone ale jakbym nie umiała się nimi zająć że tak powiem to też bym miała puch na głowie... i obciecie też duzo daje ja np. zeby się fajnie układały to muszę mieć duzo ścieniowane i nie każdy fryzjer to potrafi niestety już się na kilku przejechałam i teraz chodze tylko do tych sprawdzonych.
Fedra mnie też się twój bob najbardziej podoba bo wygladasz tak zadziornieaisa, Selena, Selena, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kiti ja niestety katuje swoje włosy prostownicą Bo jak bym miała je układać to dopiero wieczorem z domu bym wyszła Ale w lipcu ubiegłego roku byłam na keratynowym prostowaniu włosów i są proste do dziś
-
patrycja wrote:Fedra miałam Cię w znajomych na fb, a teraz nie mam, usunęłaś mnie ?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
kiti wrote:Selena fajny kolorek
ja jakis czas farbowalam ale że strasznie zniszczyłam sobie tym włosy tak teraz mam naturalny swój, stwierdziłam że farby pójdą w ruch jak się siwizna zacznie pokazywać
Patrycja a jak obchodzisz z włosami? bo ja też mam kręcone ale jakbym nie umiała się nimi zająć że tak powiem to też bym miała puch na głowie... i obciecie też duzo daje ja np. zeby się fajnie układały to muszę mieć duzo ścieniowane i nie każdy fryzjer to potrafi niestety już się na kilku przejechałam i teraz chodze tylko do tych sprawdzonych.
Fedra mnie też się twój bob najbardziej podoba bo wygladasz tak zadziornie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witajcie kochane
Ruciu- milo Cie 'widziec'
Pati- a z tego keratynowego zabiegu bylas zadowolona? bo ja sie nad tym kiedys zastanawialam
Ostatnio wlasnie szalalam z wlosami bo z naturalnego cimnego brazu (z pozostalosciami po czarnej farbie) przeszlam w jasny blond, a obecnie ciemny, zimny blond z ciemno/jasnymi refleksami
Co do mam siedzacych w domu- powiem szczerze, ze zazdroszcze. Ja wieczorami padam na pysk i co rano, zwlekajac sie o 4 rano z lozka mowie sobie, ze rzuce robote w cholere...no ale nie kazdy moze sobie na ten luksus pozwolic :/Ale moze jak uda nam sie zmajstrowac drugiego dzidziusia to zostane w domu tylko co ja wtedy z czasem zrobie to nie wiem
Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Fedra jak zrobisz sobie włosy to lepiej się poczujesz, podobno poprawia to humor
Karoam mówili, że efekt będzie utrzymywał się do 3 miesięcy, a jak dodatkowo będzie używało się szamponów i odżywek z keratyną to i 5 miesięcy. A mi efekt utrzymuje się już ponad 7 miesięcy. Fakt kosztowało 250zł, ale teraz wiem, że warto i jestem zadowolonaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 19:10
Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Fedra jak zrobisz sobie włosy to lepiej się poczujesz, podobno poprawia to humor
Karoam mówili, że efekt będzie utrzymywał się do 3 miesięcy, a jak dodatkowo będzie używało się szamponów i odżywek z keratyną to i 5 miesięcy. A mi efekt utrzymuje się już ponad 7 miesięcy. Fakt kosztowało 250zł, ale teraz wiem, że warto i jestem zadowolona