plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry.
Aga nie za dobrze Ci?
Karoam jak super Cię widzieć! Jaką masz piękną córcię! Jejku dopiero co byłaś w ciąży
Fredzia, kot gej żyje, wkur**a mnie strasznie, jednak natura robi swoje, pomimo braku jaj, wyczuwam u Niego marcowanie. Dobrze, że zawsze mam możliwość wywalenia Go na dwór, bo inaczej bym zwariowała.
Kaja, zdecydowanie Mikołaj
Odnośnie trójki dzieci i organizacji, możecie porozmawiać z moją mamą, która miała Nas troje, rok po roku.
Ja prasuje jak muszę, zazwyczaj z Leonem siedzącym pod deską do prasowania, i ciągnącym za kabel.
Co do Leona, oddaje Go do przedszkola od września, a sama idę do pracy, bo muszę psychicznie odpocząć. Może Leo zobaczy, że dzieci potrafią się ładnie zachowywać, to sam się zmieni. Bo na razie jest nie do wytrzymania.
Noo ... i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 08:53
Fedra, patrycja, Kaja, aisa, Selena, kiti, Blondi22, karoam lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
My juz po spacerze teraz czas na kawe regeneracje drugie śniadanie Tusi drzemka uprzątanie...
Dzisiaj mega zajęty dzień wiec moze wpadnę wieczorem późnym zobaczyć co u Was chyba ze znajdę chwile w ciagu dnia ale nie obiecuje...
Rucia pracuj dzielnie na autorytet
A Leo w przedszkolu na pewno sie odnajdzie ale czy naprostujeRuciaa, aisa, Selena, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej
Madzia aby do ślubu. Wiadomo teraz masa obowiązków i pewnie nie macie czasu dla siebie i dlatego te kłótnie.
Aga ty to masz dobrze
Rucia moja bratanica jak poszła do przedszkola to zrobiła się jeszcze gorsza. Nie chcę straszyć bo u was może być inaczej
aisa, Fedra, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:A ja z mężem nie rozmawiam od piątku. W sumie to nawet się nie pokłóciliśmy, ale to coś ze mną jest nie tak tylko nie wiem jeszcze co...
Ja Ci powiem co wróci Ci humoru Zakypypatrycja, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Rucia co do ilości dzieci to mojej przyjaciółki mama ma ich 9 i ona to może coś powiedzieć o wychowaniu i pogodzeniu pracy plus obróbka pola aby dzieci miały owoce i warzywa !!!!!
A my tu stekamy i jeczymy przy 1,2 a trójka to wyzwanie hihihiRuciaa, aisa, Fedra, Selena, Selena, magdzia26, patrycja lubią tę wiadomość
-
Dobry
Blondi, ale Ci porosły dzieciaczki, fajne szkraby
Magdzia, napięcie rośnie, nerwy wzrastają stąd kłótnie. Wdech i wydech, będzie dobrze
Aga, jak sympatycznie się dzień zaczął Kochane chłopaki
Ruciu, oby się Młody ogarnął choć trochę bo mamę wykończy
Patrycja, a Ty za co się na męża fochasz?Selena, Fedra, magdzia26, kiti, patrycja, Blondi22, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj już trochę lepiej można by powiedzieć że się pogodzilismy chyba za bardzo daliśmy wejść sobie na głowę całej rodzince a wszystkim dogodzić się przecież nie da...postanowiłam że na następne "genialne " pomysły co do naszego ślubu już się nie będę godzila i resztę zrobię tak jak ja chcę choćby mieli strzelać fochy mam dosyć!
aisa, patrycja, Selena, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
Pozstanowilam że kogoś wezmę do opieki nad Niko i oczywiście obie babcie są zniesmaczone tylko jak będzie trzeba przebrać kupę to chetnej nie będzie bo one "niepotrafia" więc niezamierzam brać ich zdania w tej kwestii pod uwagę
aisa, Kaja, patrycja, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
Magdzia to twój ślub i ty powinnaś o wszystkim decydować U nas tak jest zresztą ani teście ani moi rodzice nie mają zamiaru się wtrącać. To twój dzień i to ty powinnaś być szczęśliwa i tobie ma się wszystko podobać, a nie innym
aisa, Kaja, Selena, Selena lubią tę wiadomość
-
Aisa wiesz, że właśnie nie wiem, jestem zła na niego i tyle Być może wkrada się rutyna w nasze małżeństwo, a może to, że mąż niczym mnie nie zaskakuje i jest taki przewidywalny albo po prostu napięcie przedmiesiączkowe. Sama próbuję znaleźć jakąś sensowną odpowiedź.