plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Ja jestem na ovu gdzies od października 2012 na plemniczce chyba od listopada 2012...
Karoam musisz sobie dac chwile wiesz ze ciąża nie jest na zawołanie...
Miałam cos jeszcze...
A Rucia super avatar...
I nie wiem co miałam pisać a jakiś śnieg z deszczem u Nas blee...aisa, zbikowa, kiti, Ruciaa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ruciaa wrote:Napisałam bije pod serduszkiem, a miało być rośnie pod serduszkiem ... Boziu o czym ją myślę.
magdzia26, patrycja, Fedra, jeju, kiti lubią tę wiadomość
-
Karoam, stresują bo za dużo o nich myślisz i jak byś była w ciąży to pewnie pa pa praco i tak wypatrujesz. Ale już niedługo się uda. Widocznie organizm musi się ogarnąć po tabletkach..
Sylwia, lipa że @ przyszła. Musisz częściej tarmosić chłopa Jaki termin nowej nieproszonej @ wpisać?
Ale Wy długo już zalegacie na forum hi hiFedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry.
Mój pierwszy wykres to 12, październik 2012 założymy. To aż tyle czasu tu jestem
U nas też szaro ponuro leje wieje
Mój wafel pojechał na skuterze na małe zakupy. Bo auto u mechanika.
Marcel od paru dni maruda straszna.
Jesteśmy na etapie szukania innego auta. I już było idealne cudowne Ale kurczę już sprzedane
Czekamy na słoneczne dniFedra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Hej . Patrycja widzę ze sytuacja się wyjaśniła. Ale i tak napisze. W sumie to i radą dla wszystkich. Pamiętajcie żeby zawsze przy każdym spięciu z m rozmawiać i na bieżąco wyjaśnić każde nieporozumienie bo po kilku latach nieświadomie można zapedzic się w taki róg nieporozumien ze nie będzie można z niego już wyjsc
Fedra, patrycja, aisa, zbikowa, magdzia26, jeju, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
Koczku no masz rację, a rozmowa bardzo dużo daje i człowiek lepiej się czuje.
A dziś mi się trochę przykro zrobiło, bo teściowa powiedziała, że jak mój mąż by na prawdę chciał dziecko to by mnie zostawił i do innej poszedł. Jej zdaniem on chce tylko dlatego, bo mi bardzo zależy... -
Cześć kobitki,
Ile znajomych nickow powróciło na forum to może i ją się odezwe...
Ja na wątku od 03.2013, więc jestem nowa w porównaniu do was
Uprzedzając pytania - nie, nie wiem co u Olki :pAGA 30, aisa, magdzia26, patrycja, Kaja, Fedra, jeju, kiti, plemniczka, Selena, a-koczek, Blondi22, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Koczku no masz rację, a rozmowa bardzo dużo daje i człowiek lepiej się czuje.
A dziś mi się trochę przykro zrobiło, bo teściowa powiedziała, że jak mój mąż by na prawdę chciał dziecko to by mnie zostawił i do innej poszedł. Jej zdaniem on chce tylko dlatego, bo mi bardzo zależy...patrycja, jeju, kiti, Selena, AGA 30 lubią tę wiadomość