plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
patrycja wrote:Koczku no masz rację, a rozmowa bardzo dużo daje i człowiek lepiej się czuje.
A dziś mi się trochę przykro zrobiło, bo teściowa powiedziała, że jak mój mąż by na prawdę chciał dziecko to by mnie zostawił i do innej poszedł. Jej zdaniem on chce tylko dlatego, bo mi bardzo zależy...
Kochana teściowa olej a ona powinna w ten czerep się walnąć bo to syn se sam kobietę wybiera nie mamusia !!!!!
Bo jak mamusia u znajomych się wpitolila to dziś synek u mamusi i dokonała czarownica swego !!!! -
patrycja wrote:Cześć
Już doszłam o co mi chodzi I wczoraj pogadaliśmy z mężem i jest ok
Karoam trzymam kciuki za pozytywny test
Rucia rzeczywiście avatarek boski
Jeju u mnie też brak słońca, a jakby było to oczywiście podesłałabym ci A synek szczęśliwie zakochany i z wzajemnością?
Ruciaa wrote:Dokładnie! 3 lata temu zaczęła się moja ciąża Co za wspomnienia! Co to były za emocje.
Aisko a u Ciebie wiadomo już co bije pod sedruszkiem?
"pipipipipi jestem w ciąży!!!!!!"
karoam wrote:Dzień dobry
Witaj Jeju :*
Oczywiście test negatywny. Chyba mi się odechciewa starań. Wiem ze to krótko ale jakoś te starania mnie stresują
sylwia1985 wrote:u mnie tez dupa bo wczoraj dostalam @
a-koczek wrote:Hej . Patrycja widzę ze sytuacja się wyjaśniła. Ale i tak napisze. W sumie to i radą dla wszystkich. Pamiętajcie żeby zawsze przy każdym spięciu z m rozmawiać i na bieżąco wyjaśnić każde nieporozumienie bo po kilku latach nieświadomie można zapedzic się w taki róg nieporozumien ze nie będzie można z niego już wyjsc
zbikowa wrote:Cześć kobitki,
Ile znajomych nickow powróciło na forum to może i ją się odezwe...
Ja na wątku od 03.2013, więc jestem nowa w porównaniu do was
Uprzedzając pytania - nie, nie wiem co u Olki :p
a-koczek wrote:Hej . Patrycja widzę ze sytuacja się wyjaśniła. Ale i tak napisze. W sumie to i radą dla wszystkich. Pamiętajcie żeby zawsze przy każdym spięciu z m rozmawiać i na bieżąco wyjaśnić każde nieporozumienie bo po kilku latach nieświadomie można zapedzic się w taki róg nieporozumien ze nie będzie można z niego już wyjsc
A TERAZ IDĘ TARMOSIĆ M. JAK TO KAJA RADZIŁA SPOKOJNEJ NOCKI!aisa, Fedra, patrycja, AGA 30, Kaja, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Witaj zbikowa co tam u ciebie ?
Aisko a no czaiłam się, żeby napisać, ale lepiej późno niż wcale
Magdzia ja swoją suknię mam w domu, ja kupowałam używaną
O i plemniczka się pojawiła, jak miło
Karoam musisz trochę wyluzować, a na pewno się uda
Sylwia nie lubię twojej @
magdzia26, jeju, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOkna umyte. Firany czyste. Podłogi czyste A moje chłopaki śpią.
Pranie się robi.
Kawa się pije.
Ach co by tu jeszcze zrobić
Madzia to potem chce widzieć tą twoją cudna kreacje.patrycja, magdzia26, jeju, aisa, Fedra, kiti, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:No dziś od rana. Jakoś tak dzień pracy mam i nawet chęci.
Podziwiam, mi to z rana się nic nie chce. Najpierw muszę się dobrze rozbudzić, a dopiero później robotajeju, Selena, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Podziwiam, mi to z rana się nic nie chce. Najpierw muszę się dobrze rozbudzić, a dopiero później robota
Wczoraj miałam dzień lenia.
No ale trzeba wykorzystać że tatuś jest to nadrobić braki w sprzątaniu.jeju, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam jestem tu nowa. Jestem Magda mam 2 letniego bąbelka i staramy się o rodzeństwo dla niego już od 6 miesięcy. Zawsze odczuwam okres okołoowulacyjny ale ten cykl jest wogóle jakiś dziwny... rozpoczął się 9.02 krwawienie 1dzien obfite a 11 dni plamienia zdziwiło mnie to ponieważ mam krwawienie zawsze 6-7 dni i bezwzgledu na obfitość. Wogóle jakoś nie mam weny w tym miesiącu ... Kochane doradźcie mi jakieś sposoby albo cosik bo mnie juz szlak trafia ciagle te rozczarowania i pretensje do siebie Chyba sie nie doczekam drugiego bąbelka jestem zrezygnowana poprostu 8marca mam wizyte poprosze o badania itd a od nowego cyklu zacznę mierzyć temp obserwowac się bardziej i częściej wykorzystywać M :* . Proszę o porade jakie badania najlepiej porobic czy zaopatrzyc sie w testy owulacyjne itd doradzcie prosze.
-
Ja dzień lenia dosyć często mam:P Wszystko robię, bo muszę, za to czasem trafi się dzień, że jestem pełna energii i robię wszystko, ale może zdarza się to raz na 2 tyg
AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Ja dzień lenia dosyć często mam:P Wszystko robię, bo muszę, za to czasem trafi się dzień, że jestem pełna energii i robię wszystko, ale może zdarza się to raz na 2 tyg
patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:I ja się witam z rana
Aisko zmieniłam bo była mała afera na portalu gdzie pisałyśmy wcześniej z Plemniczką i Zosia nim tu żeśmy się przeniosły...Selena, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
Aga przodownikiem pracy
Ja jeszcze siedzę i kawkę dopijam a u Ciebie już wszystko zrobione
Trzeba się wziąć trochę za robotę.. a może jutro mnie najdzie ochota
Magdzia, powodzenia na dodatkowych zakupach i na przymiarce choć to jeszcze nie dziś.
Nie masz lekko z chłopakami..AGA 30 lubi tę wiadomość