plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:hej
witaj Zbiku
Witam nową kolezanke
u mnie szaro buro i ponuro ale plus kupiłam nasionka warzywek i kwiatów na balkon teraz tylko bede czekac na ciepełko
ja w tamtym roku zasadzilam mnustwo kwiatow i warzywek ale moja kochana psinka wszystko wykopala... w tym roku beda doniczki na tarasiepatrycja, Blondi22, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Witam cię Magduullino Może opowiesz coś o sobie?
Witam serdecznie no z grubsza swoja sytuacje ujelam w ww postach. A po za tym Jestem Magda mam juz synka 2 latka i staramy sie o drugiego bobasa tylko nie wychodzi (Moze wkoncu kiedys) obserwuje wasze fora juz dosc dlugo ale dzis jakos napisalam no i jestem -
Tez sie nie znam na tablach ale jak mi kiedyś szkodziły to przestałam brać po połowie opakowania
Najlepiej skontaktować sie z kimś kto sie zna...
Mnie cos głowa boli przez ta cholerna pogodę...
Tez bym cos sobie zasadziła ale weny nie mam...Beata, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyJeżeli chodzi o tabletki to np ja jak 7miesiecy temu przestalam je zarzywac w 6dzien brania je odstawilam i poprostu dostałam okres. Ale wiadomo każdy organizm reaguje inaczej mnie akurat nie zawarzylo to na niczym. Najlepiej bedzie jak zadzwonisz do lekarza z takim pytaniem najlepiej tego ktory te tabletki Ci kochana przepisal.
Beata lubi tę wiadomość
-
Beata zjedz tabsy do końca a pewnie dużo Ci ich nie zostali a lepiej abyś była w 1000% zdrowa i zajście w ciążę będzie pewniak i spokojnie bez stresu !!!!!moje zdanie bo dla jaj dr Ci tabs nie zapisał
Beata lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Witam serdecznie no z grubsza swoja sytuacje ujelam w ww postach. A po za tym Jestem Magda mam juz synka 2 latka i staramy sie o drugiego bobasa tylko nie wychodzi (Moze wkoncu kiedys) obserwuje wasze fora juz dosc dlugo ale dzis jakos napisalam no i jestem
Kaja, patrycja, Strazaczka1990, kiti lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Tez sie nie znam na tablach ale jak mi kiedyś szkodziły to przestałam brać po połowie opakowania
Najlepiej skontaktować sie z kimś kto sie zna...
Mnie cos głowa boli przez ta cholerna pogodę...
Tez bym cos sobie zasadziła ale weny nie mam...
No to jesteśmy z bólem głowy obie chyba mamy ciśnienie niskie chyba kawa będzie potrzebna!!!! -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Aisko kochana, Ty chyba chcesz żebym się wykończyła Nie planuję trzeciego dzieciątka, dwójka mi starczy Poza tym mam kota, on też jest jak dziecko, więc to tak jakbym miała trójkę
Żbiku witaj kopę lat Mów opowiadaj co u Ciebie!
Sylwia Ty też się starasz? Nie wiedziałam ... szczęścia życzę, i oby załapało szybciej, niż z pierwszą ciążą
Plemniś witaj
Becia Ty też się zjawiłaś! Super znowu z Wami pisać.
Chciałam Wam oznajmić, że niedługo będę sąsiadką Shaggi i Libry
AGA 30, Fedra, patrycja, magdzia26, aisa, Strazaczka1990, a-koczek, Beata, kiti lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
Kaja wrote:Rucia to pozdrów te dwie cipki !!!!!
Uuuu dziękuję jak dojdzie do spotkania, to oczywiście pozdrowię. Do Shaggi będę miała raptem 12 kmBlondi22, patrycja, Strazaczka1990, Kaja lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
Beata wypiłam druga kawe i juz wiem...
Weź te tabsy tak jak kazał lekarz nic nie przerywaj to nie chodzi o to czy sie bedziesz bzykać ze swoim czy tez nie tu chodzi o wyrównanie Twoich hormonów i pewność ze ta beta zejdzie do zera...
A wlasnie robiłaś ostatnio betę jak wynik spadł do zera?Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Co u mnie, co u mnie... szef mnie wkurzyl! przyszłam do domu, opowiadam Pięknemu co się stalo (gestykulując i rzucając mięsem) na co on " no już, ląduj", takim wiecie, z totalnym spokojem czym mnie rozłożył na łopatki i zaczęłam się chichrać.
co więcej, liczba dzieciów się nie zmieniła. czekamy na wyniki ostatniego badania(kariotypów) i ide po leki na symulacje i zaczynamy. to na razie tyleaisa, Kaja, Ruciaa, a-koczek, Beata, kiti lubią tę wiadomość