plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi22 wrote:i jestem
dzieci spia od 20 wiec cisza i spokoj
uwielbiam wieczory heh
szczegolnie ze iza to diablica wrodzona (nie wiem po kim) i zawsze padam na pysk po całym dniu
Blondi zwalaj na chrzestnych ze Izka taka sesese ale chyba kochana przesadzasz toc to Aniołek jestaisa, patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
Raczej obyczajowa niż romans, ale może jeszcze będzie romans . Nie chodzi mi o jakieś wybitne loty książki, bardziej o tematykę. Trafiłam przypadkiem, bo szukałam czegoś do samochodu. Nie mam czasu na czytanie dla siebie, to chociaż słucham i umilam sobie jazdę Idę spać, jutro o 6 pobudka ⏰...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:28
Fedra, aisa, patrycja, Selena, Kaja lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, rób to mleczko dla małej i miłego dnia!
Pozostałej części ekipy z plemniczki też miłego dnia i pozytywnych zdarzeń
Śpię jeszcze.....zieeeeew.....pozwoliłam sobie dziś dłużej pospać
Teraz się zabieram za sprzątanie łazienki....sprzątanie, to duże słowo, najpierw muszę usunąć "gruz"Fedra, aisa, patrycja, Selena, Kaja, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
Jeju tez bym zrobiła ziew i chetnie poszłabym spac dalej ale Młoda ma inny plan obecnie siedzi i w kółko puszcza ta sama melodie z zabawki...
Metanie mam bo chciałabym Młodej zakupić kredki ale pojęcia nie mam jakie były by dla niej odpowiednie ktos cos jakieś podpowiedzi?aisa, Selena, jeju lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Fedra najlepiej jakieś miękkie np. świecowe bo zwykłymi to taki maluch mógłby sobie krzywdę zrobić... my takie Kacpiemu kupiliśmy ale bardziej zainteresowany jest ich łamaniem niż rysowaniem póki co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:18
Fedra, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kfjatussssssssss Kurde, że mnie akurat nie było... Nawet nie wyobrażasz sobie jak tęskniłam Wpadłaś w samą porę, bo już chcieli mnie do psychiatryka wysłać z powodu depresji
Kaja ty to jak coś napiszesz to leże i płaczę
Żbiku heheh dobry tekst muszę zapamiętać
A my wczoraj samochód odebraliśmy z warsztatu, bo wymieniali silnik, a jeszcze skrzynia biegów została do wymiany na szczęście wszystko obejmuje gwarancja. I mam taką radę nie kupujcie HyundaiaFedra, magdzia26, Selena, Ruciaa, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Fedrus według mnie najlepsze i sprawdzone na kazdy wiek to bambino ołowkowe te grube mają miękki gryfel ale oprawione w drewnie wiec nie ma obaw ze dziecko wezmie do buzi i mu sie złamie i nieszczescie gotowe
Fedra, aisa, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Hello laski !!!!
Pati my to jeśli o auta my Hondy i Toyoty to auta nie do zajechania psują się części które się używają czyli klocki hamulcowe itp pierdy mój brat 10 lat jeździł toyota az mu jej nie skasował 2 lata temu !!! -
No wlasnie co do kredek obawiam sie ze raczej beda zjedzone niz połamane dlatego ciekawa jestem Waszych opini...
Co do bólu zęba mi najbardziej pomagał ibuprom który oczywiscie nie jest zalecany przy staraniach a najbardziej pomogła mi wizyta u dentysty pozbyłam sie problemu raz na zawsze
U Nas w nocy był mróz śnieg spadł wczesniej ale zdążył sie roztopić taka byle jaka ta pogoda ble...
Nic mi sie nie chce...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:Witam się i ja z jeczacym synem u boku a co do kredek ja zrobiłam rekonesans i są takie fajne w różnych kształtach (swiecowe) których nie da się do buzi włożyć ani polamac
aisa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi