plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Zwykłe zmęczenie... praca, szkolenie i takie tam... szarość dnia
aaaa bo jakoś tęsknię!:p
no czekam aż ktoś powie:spadaj Kfjatek!Fedra, Kfjatus, patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Co u mnie, co u mnie... szef mnie wkurzyl! przyszłam do domu, opowiadam Pięknemu co się stalo (gestykulując i rzucając mięsem) na co on " no już, ląduj", takim wiecie, z totalnym spokojem czym mnie rozłożył na łopatki i zaczęłam się chichrać.
co więcej, liczba dzieciów się nie zmieniła. czekamy na wyniki ostatniego badania(kariotypów) i ide po leki na symulacje i zaczynamy. to na razie tyle
Witamy ponownie !!!
Szefa olej bo wiesz jak to znimi jest !!! -
Kfjatus wrote:Czytałyście "Dom na klifie" Moniki Szwai? Słucham ostatnio w aucie podczas podróży do prac moich różnych wpadła mi w ucho i wniosek jak się chce mieć dzieci, to nawet te niebiologiczne mogą stać się sensem życia
Słyszałam o niej ciekawa jest ?? Godna przeczytania ???? -
Dobra laski a wy te co mogą a wręcz muszą to wskazane tarmoszenie po gaciach sesese ps.Ty Rucia to też abyś z obiegu nie wypadła jak to koleżanka mówi sesesese
a tym co ovu mają pięknych uniesień i wzniesień! !!
Mnie to nie dotyczy bo wam Powiem że wam powiem rozszerza mnie się moja pusi i obym po porodzie rozklapiochy Nie miała lub idąc po wsi nie klaskala sesesese takie mnie brudne myśli naszly !!!!
Czyli chciałam powiedzieć dobranoc seseseBlondi22, AGA 30, Fedra, patrycja, Selena, Ruciaa, kiti lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Czytałyście "Dom na klifie" Moniki Szwai? Słucham ostatnio w aucie podczas podróży do prac moich różnych wpadła mi w ucho i wniosek jak się chce mieć dzieci, to nawet te niebiologiczne mogą stać się sensem życia
-
Kaja wrote:Dobra laski a wy te co mogą a wręcz muszą to wskazane tarmoszenie po gaciach sesese ps.Ty Rucia to też abyś z obiegu nie wypadła jak to koleżanka mówi sesesese
a tym co ovu mają pięknych uniesień i wzniesień! !!
Mnie to nie dotyczy bo wam Powiem że wam powiem rozszerza mnie się moja pusi i obym po porodzie rozklapiochy Nie miała lub idąc po wsi nie klaskala sesesese takie mnie brudne myśli naszly !!!!
Czyli chciałam powiedzieć dobranoc sesesepatrycja, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
Dobra dobra na łopatki niech was meny biorą nie ja sesese bom wolę facetów
A co do tej książki Dom na kfie to klikam w wojka Google i ten mi tu Kfil w Orłowie pokazał sesese no ale później książka To jest Romansidlo jest tam oh i eh hmmm romansów nie czytam ciekawe jakie uniesienia ma ta książka hmmm może lizne trochę romansu z kilku stron coś nowego się dowiem na te Stare lata hihihi