plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej no nie próbowałam nadrobić ale wymiekam hehe
przy dwojce dzieciaków to brak czasu normalnie.
Ogolnie u nas ok nie jest źle
Izka to szatan wrodzony ,mała diablica kochana
Kuba dzielny uczen super sie uczy ,chodzi na judo wiec tez fajnie.
I nie wiem co tu jeszcze napisać ,Widze w końcu watek sie rozkręcił i wszystkie dziewczyny wróciły
Witam Was wszystkie po długiej przerwieKaja, AGA 30, aisa, Fedra, patrycja, kiti, karoam lubią tę wiadomość
-
Pochwalony w niedzielę !!!!!!!!
Bladi hey mala ja tam plan dwójki wykonany teraz czas na te ,ktore czekaja na to pierwsze i oby szybko im poszłoAGA 30, aisa, Fedra, patrycja, Blondi22, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pochwalony w niedziele
Była zima i nie ma zimy ta pogoda mnie wykonczy nerwowo...
Blondi miło Cie widźiec
Tez jestem za tym że u mnie plan z potomstwem wykonany czekam teraz na te co starają sie o pierwsze niech sie Wam darzy dziewczyny i obyście juz były na finiszu oczekiwań liczę ze do konca roku sprawy sie wyklaruja pozytywniepatrycja, Kaja, Ruciaa, aisa, kiti, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej
Blondi świetne te twoje dzieciaki i jakie już duże
My jak postanowiliśmy że we wrześniu pojedziemy do kliniki to teraz dni strasznie mi się ciągną. Już nawet na nasz ślub i wesele się tak nie cieszę
Miłej niedzieli życzę :*aisa, kiti, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Hej
Blondi świetne te twoje dzieciaki i jakie już duże
My jak postanowiliśmy że we wrześniu pojedziemy do kliniki to teraz dni strasznie mi się ciągną. Już nawet na nasz ślub i wesele się tak nie cieszę
Miłej niedzieli życzę :*
Poczekaj na porodowki jak Libra zacznie to wasz transfer szybko zaskoczy !!!! I będziemy Tobie kibicować! !!!Fedra, aisa, patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny