plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra, ale przecież każda ciąża jest inna
Ale nie będziemy zagłębiać się na razie w te tematy jeszcze przyjdzie na to czas
A wiecie ? Do ślubu będziemy jechać limuzynąTo taki prezent od siostry
Fedra, magdzia26, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:hej
ja z pytaniem która mieszka nad morzem i zna jakies tanie pokoje ,domki czy cos takiego na wakacje ? chcemy jechac na wakacje nad morze z dzieciakami ale w tym necie sama drożyzna. -
Fedra wrote:Raczej nie bo przy Tusi nie miałam chyba objawów praktycznie żadnych...
także tego
Ale serio serio to pij dużo i się nie daj choróbsku!
Patrycja, fajny prezent siostra szykujepatrycja, Fedra, AGA 30, magdzia26, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ja przy Jaśku też zero a w tej ciąży w 22dc śluzu masa, ból tzytzków i dreszcze
także tego
Ale serio serio to pij dużo i się nie daj choróbsku!
Patrycja, fajny prezent siostra szykuje
Wiem. Choć zastanawiałam się czy nie lepsza byłaby kasa w naszej sytuacji, ale z drugiej strony pomyślałam sobie, że raz się żyje, a na pewno przeżycie będzie niezapomnianeJeśli oczywiście wypali.
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Wiem. Choć zastanawiałam się czy nie lepsza byłaby kasa w naszej sytuacji, ale z drugiej strony pomyślałam sobie, że raz się żyje, a na pewno przeżycie będzie niezapomniane
Jeśli oczywiście wypali.
Ślub jest tylko raz w życiu <zazwyczaj>
patrycja lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Marcel na szczęście łyżeczka ładnie pije syrop. Najbardziej to lubi tran; )
bożesztymój! mam flashbacki z wietnamu (wspomnienia z dzieciństwa) aż mi sie zimno zrobilo na myśl o tym, jak mnie mama raczyła tranem. brrr!
wiecie że klan ma z tv zniknąć? stąd moje przywitanie... (z 15 lat tego nie ogladalam, jak nie wiecej, ale sentyment jest)AGA 30, aisa, Fedra, magdzia26, Kaja, kiti, Selena, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:bożesztymój! mam flashbacki z wietnamu (wspomnienia z dzieciństwa) aż mi sie zimno zrobilo na myśl o tym, jak mnie mama raczyła tranem. brrr!
wiecie że klan ma z tv zniknąć? stąd moje przywitanie... (z 15 lat tego nie ogladalam, jak nie wiecej, ale sentyment jest)
A ja nie pamiętam smaku tranu. Za to takie coś w saszetkach do rozpuszczania a wyjadało się palcem, visolvit? -
nick nieaktualny
-
Pati super korzystaj raz sie żyje a wspomnienia pozostaną na całe życie
Aisko hmm śluz powiadasz no to dałaś mi do myślenia bo w sumie cały czas mam "mokro" ale nie jakoś szałowo ale faktycznie jest tego wiecej bo zawsze było sucho hmm hmmale cycki mnie nie bolą tylko ten brzuch jakbym zaraz miała dostać mega okres...
Blondi ja mam jakiś namiar nad morzem bo sama sie tam wybieram ale ńie pamietam jak sie to nazywało musiałabym poszukać przypomnij mi sie na privaisa, patrycja, magdzia26, Blondi22, kiti, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
aisa wrote:Why? Czemu ma zniknąć, skąd wiesz?
A ja nie pamiętam smaku tranu. Za to takie coś w saszetkach do rozpuszczania a wyjadało się palcem, visolvit?lub vibovit nigdy nie pamietam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 16:58
aisa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi