plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Byłam w pracy, potem na spacerze, teraz ogarniam materiały na jutro, bo pracuję 12 godzin w trzech różnych miejscach

Oj i ah kiedy ja po 24h w pracy to były czasy a ostatni miesiąc był hardkorem !!! -
nick nieaktualny
-
Powiem wam ze Marcel wczoraj przeszedł samego siebie !!! Bo jak wstał to obiadu nie ruszył tylko w słodycze chciał uderzyć to ryczal do 19 no myślałam że osiwieje mąż zabrał go na godzinny spacer i dalej w ryk! !!
A dziś nie to dziecko zjadł dużą miskę rosołu z makaronem i mięsem a na drugie danie to ziemniaki zapiekane zraza i brokuły i marchewki! !!ja zostałam bez obiadu bo myślałam że po wczorajszym to rosół i starczy!!! -
Jakoś nie mam z tym problemówFedra wrote:Kfjatku Ty zapracowana dziewczyno kiedy Ty znajdujesz siły na tarmoszenie męża bo mnie by sie juz nawet siku wieczorem nie chciało

jestem typem,który wcześnie wstaje i późno się kładzie
Fedra, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Ja od 6 nie śpię choc w nocy tez co chwile do mojej wstawałam wkoncu o 7 dostała mleko i spi dalej...
Ja juz z pozycji lozka załatwiłam pare rzeczy może teraz cos poczytam albo jeszcze pójdę spac
Miłego dni u mnie deszczowo...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Dobry!
Ja to już się tak przyzwyczaiłam do spania do 7, że jak nie dośpię to jakbym pół nocy nie spała..
Wiem wiem, skończy się niedługo rumakowanie
ale póki co korzystam.
Pogoda spoko, przymrozek i słońce
Fedra, patrycja, AGA 30, magdzia26, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Pati dawaj to słonko
u mnie od wczoraj żabami wali
i nie ma zamiaru przestać...
Kaja poka poka nowy fryz
Ferda zdrówka
Vibovit
to jedna z najlepszych rzeczy z dzieciństwa
mama albo tata jak kupili całe opakowanie to zawsze żeśmy z rodzeństwem po równo dzielili 
Kfjatus podziwiam
ja po pracy i drugim etacie w domu
bardzo często padam na pysk razem z Kacpim.. zwłaszcza że teraz wszystko na mojej głowie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 08:26
Fedra, patrycja, aisa, magdzia26, Ruciaa, kiti lubią tę wiadomość
-
Co do wstawania to ja mam pobudke o 5
a na weekendzie Kacpi dłużej jak do 7 pospać nie da
w niedziele obudził się o 6:30 i strasznie marudny był..winowajcą okazało się zapalenie ucha...cały czas się za nie trzymał..niby jak pytałam czy boli to mówił ze nie..ale temp wysoka była..poszłam z nim na pogotowie i dostał antybiotyk..a jutro miał mieć bilans..odwołać musiałam..ale zrobimy go w czwartek jak pójdziemy na kontrolę
-
Kaja to witaj w klubie ja tez około tych godzin mam takie harce ze spac nie mozna.
U mnie tak snieg pada całą noc i teraz że mam mega zimę.
A tak na marginesie to mam dziś studniówke
Fedra, patrycja, aisa, AGA 30, Selena, magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:A wogóle to snilo mi sie ze odbierałam poród i urodziły sie czworaczki
A przecież ostatnio ja miałam sen, że zaszłam w ciąże i były czworaczki
a-koczek, Fedra, AGA 30, Selena, magdzia26, kiti lubią tę wiadomość

[/link]