plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Byłam w pracy, potem na spacerze, teraz ogarniam materiały na jutro, bo pracuję 12 godzin w trzech różnych miejscach
Oj i ah kiedy ja po 24h w pracy to były czasy a ostatni miesiąc był hardkorem !!! -
nick nieaktualny
-
Powiem wam ze Marcel wczoraj przeszedł samego siebie !!! Bo jak wstał to obiadu nie ruszył tylko w słodycze chciał uderzyć to ryczal do 19 no myślałam że osiwieje mąż zabrał go na godzinny spacer i dalej w ryk! !!
A dziś nie to dziecko zjadł dużą miskę rosołu z makaronem i mięsem a na drugie danie to ziemniaki zapiekane zraza i brokuły i marchewki! !!ja zostałam bez obiadu bo myślałam że po wczorajszym to rosół i starczy!!! -
Fedra wrote:Kfjatku Ty zapracowana dziewczyno kiedy Ty znajdujesz siły na tarmoszenie męża bo mnie by sie juz nawet siku wieczorem nie chciało
jestem typem,który wcześnie wstaje i późno się kładzie
Fedra, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Ja od 6 nie śpię choc w nocy tez co chwile do mojej wstawałam wkoncu o 7 dostała mleko i spi dalej...
Ja juz z pozycji lozka załatwiłam pare rzeczy może teraz cos poczytam albo jeszcze pójdę spac
Miłego dni u mnie deszczowo...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry!
Ja to już się tak przyzwyczaiłam do spania do 7, że jak nie dośpię to jakbym pół nocy nie spała..
Wiem wiem, skończy się niedługo rumakowanieale póki co korzystam.
Pogoda spoko, przymrozek i słońceFedra, patrycja, AGA 30, magdzia26, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pati dawaj to słonkou mnie od wczoraj żabami wali
i nie ma zamiaru przestać...
Kaja poka poka nowy fryz
Ferda zdrówka
Vibovitto jedna z najlepszych rzeczy z dzieciństwa
mama albo tata jak kupili całe opakowanie to zawsze żeśmy z rodzeństwem po równo dzielili
Kfjatus podziwiamja po pracy i drugim etacie w domu
bardzo często padam na pysk razem z Kacpim.. zwłaszcza że teraz wszystko na mojej głowie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 08:26
Fedra, patrycja, aisa, magdzia26, Ruciaa, kiti lubią tę wiadomość
-
Co do wstawania to ja mam pobudke o 5
a na weekendzie Kacpi dłużej jak do 7 pospać nie da
w niedziele obudził się o 6:30 i strasznie marudny był..winowajcą okazało się zapalenie ucha...cały czas się za nie trzymał..niby jak pytałam czy boli to mówił ze nie..ale temp wysoka była..poszłam z nim na pogotowie i dostał antybiotyk..a jutro miał mieć bilans..odwołać musiałam..ale zrobimy go w czwartek jak pójdziemy na kontrolę
-
Kaja to witaj w klubie ja tez około tych godzin mam takie harce ze spac nie mozna.
U mnie tak snieg pada całą noc i teraz że mam mega zimę.
A tak na marginesie to mam dziś studniówkeFedra, patrycja, aisa, AGA 30, Selena, magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:A wogóle to snilo mi sie ze odbierałam poród i urodziły sie czworaczki
A przecież ostatnio ja miałam sen, że zaszłam w ciąże i były czworaczkia-koczek, Fedra, AGA 30, Selena, magdzia26, kiti lubią tę wiadomość