plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selenko zdrówka dla Kacperka :*
Koczku gratuluje studniówkiapropo tych czworaczków ktos juz o tym pisał hmm czyżby to była jakaś zapowiedź czegoś
bo albo pojawia sie 4 nowe fasolki albo juz sama nie wiem oczywiscie kombinacja dowolna dzieci pojedyncze bliźniaki trojaczki a moze ktos sie skusi i na czworaczki
patrycja, aisa, AGA 30, Selena, magdzia26, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziekuje jezeli zdecyduje sie na cesarke a tak chyba bedzie to jakies 90 dni mi juz pozostało.
Uświadomiłam sobie własnie ze do tej pory sugerowałam sie tym z emoja corka była duza i odrazu zakładąłm jej rozmiar 62 bo w 56 sie nie miesciła i teraz tez dla syna pokupywałam rozmiar 62, ale przeciez jak bede miała cesarke to szybciej sie urodzi i musze zaopatrzyc sie w 56 bo ten jeden tydzien to jednak robi roznice -
patrycja wrote:Selena coś twój Kacpi to często choruje biedactwo. Ale dziś już jest lepiej ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 08:46
-
nick nieaktualnyA u nas zima znowu.
Kurczę chciałam do innego lekarza z małym do innej przychodni iść A to muszę się przepisać całkiem z tej przychodni co teraz jesteśmy. A nie za bardzo bym chciała bo później jeździć daleko i tam wiecznie pełno ludzi.
Więc ostatni raz idziemy do tej dr. Co chodzimy. Może pomyśli o badaniach itp. A jak nie to trzeba będzie się chyba przepisać do innej.
U nas już koniec spania. I brak humoru. Dziąsła na górze czerwone przekrwione czy to od zębów takie coś. -
patrycja wrote:Selena moja przyjaciółka też miała usuwany trzeci migdał i fakt w zerówce więcej chorowała niż była obecna. A jak usunęli to jakby ręką odjął
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:A u nas zima znowu.
Kurczę chciałam do innego lekarza z małym do innej przychodni iść A to muszę się przepisać całkiem z tej przychodni co teraz jesteśmy. A nie za bardzo bym chciała bo później jeździć daleko i tam wiecznie pełno ludzi.
Więc ostatni raz idziemy do tej dr. Co chodzimy. Może pomyśli o badaniach itp. A jak nie to trzeba będzie się chyba przepisać do innej.
U nas już koniec spania. I brak humoru. Dziąsła na górze czerwone przekrwione czy to od zębów takie coś.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wiecie co a mnie to troche dziwi co sie ludzie upierają na nowe ubranka do szpitala...
Dziwi o tyle ze w moim szpitalu ubierali w ubranka które były w szpitalu było to duzo bezpieczniejsze dla dziecka a jak rozmawiałam z położna to tez mi mówiła ze najlepsze sa te które juz były używane bo były juz kilkukrotnie prane a co za tym idzie cała ta chemia z ubranek została wypłukana...oczywiscie jesli sie ktos upierał to ubierali w ubranka przyniesione.. Ja to nawet dwa komplety zostawiłam w szpitalu bo u nich zawsze deficyt
Oczywiscie ja wszystko miałam używane tym bardziej ze te małe rzeczy to zawsze jak nowki wyglądają bo dziecko często założy raz czy dwa...
I oczywiscie nie neguje kupowania nowych do szpitala tylko sie zastanawiam po cotym bardziej ze dziecko w bet jest owinięte cały czas ba u Nas to nawet najpierw w kocyk pozniej w bet
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Aga a to w tej przychodzi macie tylko jednego pediatrę? U mnie jest 3 i jak mi jeden nie pasuje ide do drugiego albo trzeciego...
Ostatni raz pójdę jeszcze do tej naszej. Jak trzeba będzie to przepisz małego do tej drugiej. -
U nas Fedra w sumie to nie wiem jak w tym szpitalu jest ale w tym co rodziłam to dziecko było ubrane od razu w ciuszki i bez jakis rozków i kocyków w samych spioszkach spało. Ja nowe oczywiscie piore 2 3 razy zanim założe. Ale jestem zdani niech maluszek na przywitanie w na tym swiecie ma cos nowego
-
Nie wiem jak jest w innych szpitalach u Nas dzidziusie wszystkie były opatulone w szpitalu gdzie rodziła szwagierka tez tak było ale wiadomo co region to inne zwyczaje
Edit i u Nas nawet zwracano uwagę ze lepiej jak dziecko jest w szpitalnych ubrankach w tych pierwszych dobach życia bo nie ma takiego mocnego kontaktu z zarazkami z zewnątrz a juz wystarczy ze Tatuś czy inni odwiedzający przynoszą co nie co na sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 10:10
2015 Nati
2017 Suzi