plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam 173 maz nie ale 190 Młoda po urodzeniu 57 pytałam męża pamięta ze ubieraliśmy Młoda w 62 był lekki zapisałeś 56 było za krotkie
Obecnie nosi 86/92 z przewaga na 92 wszystkie Panie mowia ze wyglada na starsza o pare miesiecy bo wysoka jest i w sumie wczesniej chodzic zaczęła...
A ja dzisiaj zdycham wczoraj z chyba 4 razy rzygalam wieczorem na nogach ustać nie mogłam dzisiaj tez lerze choc dobrze by było dziecku na jakiś obiad nastawić chyba ze dostanie słoiczek awaryjnie:/17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Aż wstyd się przyznać Niko nie chce jeść nic z normalnych obiadów... tylko i wyłącznie sloiczki robiłam już milion prób i kombinacji i wszystko laduje w koszu on od początku straszny niejadek jest już nie wiem co mam z nim zrobić
-
Magdzia, może jakaś 3dniówka się szykuje albo cosik... Zdrówka i oby nic z tego się nie rozwinęło!
Jaśko zjada normalnie, w razie awarii albo w podróży zjadał słoiki ale rzadko to było więc z tym nie ma problemu na szczęście.
Może się Niko za bardzo do nich przyzwyczaił, mają jednak inny smak niż żarełko domowe. Tylko jak to teraz odkręcić... Jakoś może blw stosować tylko, będzie miał to co będzie miał przed sobą i nic innego. Pewnie złość się pojawi, ale nie wiem jak inaczej ogarnąć temat...
Jasiek jeszcze nie jadł parówek bo tu nie mam takich co by miały jakiś w miarę skład... W Pl są ponoć niezłe piratki w lidlu -
Ja tez kupuje parówki ale z biedry z ta duza zawartością mięsa moja je bo je bardziej dokarmia ńimi naszego psa
Magdzia moze faktycznie to blw tylko musisz go przetrzymac z tego co wiem jak dzieci za długo jedzą słoiczki maja problem by sie przenieść na domowe jedzeńie...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedny Niko, coś Go jednak rozkłada ja bym pewnie dała coś na gorączke i obserwowała jeszcze. Choć nie jest złym pomysłem jechać na ip, od razu przyjmą i zobaczą co się dzieje. W dzień w przychodni to wiadomo, że różnie bywa.
Pomysł Fedry z mieszaniem jedzenia swojego i ze słoików super!!
Aga, i Tobie nie lekko przez te idące zęby.. oby noc była spokojniejszaFedra, kiti lubią tę wiadomość