plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwymiotowal całe szczęście tylko raz po tym jak dałam mu nurofen więc pewnie mu coś nie podpasowalo teraz już jest ok dałam mu drugi raz nurofen gorączka spadła i nawet humor mu wrócił i apetyt... spokojnie Fedra na pewno nie narazilabym Niko żeby coś mu się stalo...
-
Magdzie wiem ze byś nie naraziła moja wypowiedz nie miała miec takiego wydźwięku najwazniejsze ze mu lepiej
Wczoraj rzygalam a dzisiaj mnie tak okresowo boli brzuch ze umieram maz kupił mi juz nospe zaraz muszewziascbo mnie szlak trafi na miejscu...
Z tym mieszaniem jedzenia to jakoś tak odruchowo mi do głowy przyszło nie liczcie że bedzie u mnie wiecej przebłysków w tym tygodniumagdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dobry
Magdzia oby zeby i niech idzie ta temp w pizdu...
Aga no to gratulacje dla Marcela teraz to sie zacznie
Miłego dnia Nas zasypało jest biało wiec trzeba bedzie isc pochodzić z Młoda po tym sniegupatrycja, AGA 30, aisa, magdzia26, kiti lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej
Madzia oby temperatura spadła, żeby mały się już nie męczył.
Aga no super to nie długo pewnie pójdzie na nogi
Fedra to Tusia będzie szczęśliwa A ty jak się czujesz?
Fedra, aisa, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga czyli Marcel Cię przygotowywuje do chodzenia i oczy do okola głowy
U nas noc ok. Chyba zęby dały spokójaisa, magdzia26, patrycja lubią tę wiadomość
-
Aga przedewszystkim sie nie bój im mniej sie boisz tym jestes zdrowsza a Twoj dzieciak robi mniej dziwnych rzeczy ja to widze po mojej jak babcia jest to ta sie nonstop wywraca albo cos jak jest ze mną to praktycznie nic jest bardziej ostrożna bo wie ze za nia nie chodzę krok w krok
Pati czuje sie cały czas podobnie... Choc dzisiaj mam lekki ból gardła wiec to pewnie jakieś osłabienie czy cos...AGA 30, Selena, kiti lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny