plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina1986 wrote:Witajcie kochane
Po pierwsze AGGA gratulujęPierwsza grudniowa fasolinka
życzę jak najmniej mdłości a najwięcej radości
My z M byliśmy wczoraj u moich rodziców na obiedzie i powiedzieliśmy mojemu tacie o ciąży (bo mamcia już wcześniej wiedziała, ale trzymała przed tatą w tajemnicy). Był w takim pozytywnym szoku, że aż mu ciśnienie skoczyłoOd razu sobie zeskanował zdjęcie USG (choć na nim tylko czarny pęcherzyk płodowy póki co
) No i oczywiście poleciał po wódeczkę i z M obrócili 0,7 Finki, bo tata stwierdził, że inaczej być nie może. A na koniec dodał, że chyba bardziej się cieszy niż jak na swoje dzieciątka czekał
Ale ta nasza kruszynka będzie miała morze miłości od dziadków
Ciekawa jestem jak rodzice M zareagują... (Szczerze mówiąc takiego wybuchu euforii jak u moich rodziców się nie spodziewam, bo to nie ten typ ludzi...)
Też bym chciała podzielić się z rodzicami i teściami dobrą nowiną. Tak obie wyobrażam jak u mnie by zareagowali, bo chyba jedni i drudzy już nie mogą się doczekać...<rozmażyłam się>Paulina1986 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Malvinka wrote:Fajnie, że się tak ucieszyli
Ja jestem ciekawa jakby moi zareagowali
A ja Wam powiem dziewczynki, że nie lubię zimyTen śnieg mi do niczego nie potrzebny - zimny i mokry
Ja nie przystosowana jestem do naszej strefy klimatycznej - potrzebuję słońca i ciepła. Najchętniej to jak niedźwiedź zapadałabym w sen zimowy na początku listopada i budziła się na koniec marca. A tu pracować trzeba...
((
Malvinka ja też z tych ciepłolubnych i tak jak piszesz też zapadłabym w sen zimowy, ale przez to, że brak słońca i pochmurno, a nie że zimno.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześc dziewczynki
ahhh rozmażyłam się odnośnie informowania rodziców o takim szczęściu moja mama chyba by cały czas płakała (bo ona wie że mamy problem) teściu na pewno by mnie najpierw wyściskał (bo on też wie że jest problem) potem przyniósł by flaszke i upił z moim, teściowa zaczęła by się modlić i dziękować Bogu a mój ojciec hmmm nie wiem...Beata, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyBeatko robilam do tej pory testy bety co drugi dzien bo cos slabo przyrastala
ale wczoraj sie juz uspokoilam bo przez 48h przyrosla z 320 do prawie 970 wiec juz mi troche ulzylo
(balam sie ze to ciaza pozamaciczna-bo wtedy beta slabo przyrasta...)
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya z dolegliwosci najbardziej mi dokuczaja wymioty i mdlosci-nie sadzilam ze doswiadcze ich tak szybko...
( ale dla dzidzi zniose wszystko...)
slabo tez sypiam w nocy ale znalazlam juz na to patent
od dwoch wieczorow wypijam wieczorem melise i spie duzo duzo lepiej:)
dzieki za troske BeatkoBeata, Fedra, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya co do informowania rodzinki- pissalam o tym wczoraj popoludniu-bo powiedzielismy rodzicom m
od jego ojca i braci-zero komentarza (nawet glupich "gratulujemy")
a od przyszlej tesciowej uslyszalam "ze powinno byc po slubie..."
no comments....
to juz moja mama i siostra sie bardziej ucieszyly chociaz sie po nich tego nie spodziewalam.... (prawie sie poplakaly z radosci...)
tak wiec humor mialam wczoraj zjechany...
ale dobra-co nas nie zabije to nas wzmocni... -
to super że tak pięknie przyrosła, widzisz wszytsko bedzie dobrze będziemy sie modlić za Wasze szczęsliwe ciąże
gadgeta, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
oj Gadetko przykro mi ze tak zareagowały , ale trudno musimy liczyć sie z tym że ludzie mogą miec różne opinie najważniejsze że jest wszystko ok i masz wsparcie w swoim M i swojej rodzince
no i w nas!gadgeta lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyMoja przyszła teściowa nie ma pojęcia o moich lataniach po lakarzach i starankach!! pyta od czasu do czasu kiedy babcią zostanie a moja mama to totalnie nie rozumie ile to kosztuje!! najlepiej zamiast na lekarza to jej dać kasę bo jak mam być w ciąży to sama zajde!!
ach z rodzina moją to porażka.. moja siostra ostatnio od bezplodnej ku..rwy wyzwała jak jej zagroziłam ze jak nie przestanie pić i jej dzieci odbiorą!!
więc z dobrych wieści u mnie tylko chyba my sami najbardziej bedziemy się cieszyć!!