plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:A ja właśnie skierowań i starych badań szukałam za czwartkowy maraton po lekarzach!!!
już się bałam ze stare emg gdzieś posiałam ale znalazłam!!
ciemne chmury u mnie wiszą pewnie porządnie sypnie śniegiem!!
Aguś a jakie badanka teraz robisz?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:a co do informowania rodzinki- pissalam o tym wczoraj popoludniu-bo powiedzielismy rodzicom m
od jego ojca i braci-zero komentarza (nawet glupich "gratulujemy")
a od przyszlej tesciowej uslyszalam "ze powinno byc po slubie..."
no comments....
to juz moja mama i siostra sie bardziej ucieszyly chociaz sie po nich tego nie spodziewalam.... (prawie sie poplakaly z radosci...)
tak wiec humor mialam wczoraj zjechany...
ale dobra-co nas nie zabije to nas wzmocni...
jak ktos już to gdzieś ują wszystkich nie zadowolisz ważne że Wy się cieszycie no i My tu na forum też się cieszymygadgeta lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Moja przyszła teściowa nie ma pojęcia o moich lataniach po lakarzach i starankach!! pyta od czasu do czasu kiedy babcią zostanie a moja mama to totalnie nie rozumie ile to kosztuje!! najlepiej zamiast na lekarza to jej dać kasę bo jak mam być w ciąży to sama zajde!!
ach z rodzina moją to porażka.. moja siostra ostatnio od bezplodnej ku..rwy wyzwała jak jej zagroziłam ze jak nie przestanie pić i jej dzieci odbiorą!!
więc z dobrych wieści u mnie tylko chyba my sami najbardziej bedziemy się cieszyć!!
Aga straszne to co piszesz ale pamiętaj masz jeszcze Nas my na pewno się będziemy cieszyć z Tobą17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:A ja właśnie skierowań i starych badań szukałam za czwartkowy maraton po lekarzach!!!
Aguś a jakie badanka teraz robisz?
Beatko emg to na rękę bo mam uszkodzony nerw łokciowy i podejrzenie cieśni nadgarstka!! i usg piersi bo jakiegoś guza mam!! -
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:Moja przyszła teściowa nie ma pojęcia o moich lataniach po lakarzach i starankach!! pyta od czasu do czasu kiedy babcią zostanie a moja mama to totalnie nie rozumie ile to kosztuje!! najlepiej zamiast na lekarza to jej dać kasę bo jak mam być w ciąży to sama zajde!!
ach z rodzina moją to porażka.. moja siostra ostatnio od bezplodnej ku..rwy wyzwała jak jej zagroziłam ze jak nie przestanie pić i jej dzieci odbiorą!!
więc z dobrych wieści u mnie tylko chyba my sami najbardziej bedziemy się cieszyć!!
Aga straszne to co piszesz ale pamiętaj masz jeszcze Nas my na pewno się będziemy cieszyć z Tobą
A no wy to pewnie bardziej niż rodzina będziecie się cieszyc!!
w każdym bądz razie jak się mi uda zaciążyc to będzie moje szczęscie!!gadgeta lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Moja przyszła teściowa nie ma pojęcia o moich lataniach po lakarzach i starankach!! pyta od czasu do czasu kiedy babcią zostanie a moja mama to totalnie nie rozumie ile to kosztuje!! najlepiej zamiast na lekarza to jej dać kasę bo jak mam być w ciąży to sama zajde!!
Agus przykro mi z powodu takich Twoich relacji z nimi,
ale najważniejsze ze wy trzymacie się razem i tego samego pragniecie
moja teściowa wie ze chodzę i badam sie od czasu do czasu ale wcale o to nie pyta.... wiec nie wiem chyba w jej oczach nie mam prawa być matką po raz drugi? choć kiedyś ciągle przy każdej okazji mi zyczyła synka...
a może pio prostu wie z emoże to być cioęźkie dla mnie? nie wiem co o tym myśleć?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:Moja przyszła teściowa nie ma pojęcia o moich lataniach po lakarzach i starankach!! pyta od czasu do czasu kiedy babcią zostanie a moja mama to totalnie nie rozumie ile to kosztuje!! najlepiej zamiast na lekarza to jej dać kasę bo jak mam być w ciąży to sama zajde!!
Aga straszne to co piszesz ale pamiętaj masz jeszcze Nas my na pewno się będziemy cieszyć z Tobą
A no wy to pewnie bardziej niż rodzina będziecie się cieszyc!!
w każdym bądz razie jak się mi uda zaciążyc to będzie moje szczęscie!!
pamiętaj że My tu też rodzina ale forumowagadgeta, Amicizia, AGA 30 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA straszne to i przykre, bo to jednak najbliższe osoby, ale my się będziemy cieszyć jak się Wam uda i wypijemy soku na zdrowie:) Nie ma tego złego co by na dobre nie niewyszło..
GADGETKA chyba rodzinka M w szoku jest i dlateg nie powiedzieli, że się cieszą. Najważniejsze, że nie życzą źle, a reszta jakoś się sama poukłada.gadgeta lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Fedra wrote:Beata wrote:fedro to super że tak wszyscy wyczekują z utęsknieniem masz w nich wielkie wsparcie
z tym wsparcie to różnie bywa bo jak mój teściu za dużo wypije i się zapomni to potrafi głupoty gadać po których mi jest bardzo przykro a o których on potem nie pamięta ale że go kocham swojego teścia to mu wybaczam
wiem cos o tymOliwka 2006
-
Gadetko teściami się nie przejmuj!... moi na wieść o zaręczynach byli totalnie zamurowani. Teść wydusił z siebie jedynie "zobaczymy...."
Im się chyba wydawało,że my najpiewr będziemy ze sobą "chodzić" przez 5 lat, tylko,ze ja mam już 30lat a moj m.34.... Potem jakoś to przetrwili i jest ok, ale nie powiem nie było mi miło wtedy...
Co do dziecka, to moja mama już się też nie może doczekać, czasem jak ją coś najdzie to ogląda wózki na ulicy itp. Teście chyba nie mogą zauważyć,że ich syneczek już dorósł....gadgeta lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Beata wrote:AGA 30 wrote:Moja przyszła teściowa nie ma pojęcia o moich lataniach po lakarzach i starankach!! pyta od czasu do czasu kiedy babcią zostanie a moja mama to totalnie nie rozumie ile to kosztuje!! najlepiej zamiast na lekarza to jej dać kasę bo jak mam być w ciąży to sama zajde!!
Agus przykro mi z powodu takich Twoich relacji z nimi,
ale najważniejsze ze wy trzymacie się razem i tego samego pragniecie
moja teściowa wie ze chodzę i badam sie od czasu do czasu ale wcale o to nie pyta.... wiec nie wiem chyba w jej oczach nie mam prawa być matką po raz drugi? choć kiedyś ciągle przy każdej okazji mi zyczyła synka...
a może pio prostu wie z emoże to być cioęźkie dla mnie? nie wiem co o tym myśleć?
może przestała Ci życzyć bo nie chce Cię ranić tak też może być...Beata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:A ja właśnie skierowań i starych badań szukałam za czwartkowy maraton po lekarzach!!!
Aguś a jakie badanka teraz robisz?
Beatko emg to na rękę bo mam uszkodzony nerw łokciowy i podejrzenie cieśni nadgarstka!! i usg piersi bo jakiegoś guza mam!!
Agus no tak wspominałaś już kiedyś ale bierzesz na to jakieś leki czy w jaki sposób ma sie to wyleczyć?
mam nadzieję że to niegroźny guzekOliwka 2006
-
a jeszcze dodam,że jak moj m. pochwalił się rodzicom,że sie przygotowujemy do bycia rodzicami,że robimy badania, szczepienia i takie tam, to jego tata to switował jednym zdaniem " dzieci to się robi a nie planuje" Już ja wiem co oni o mnie myślą, na pewno uważają,ze mam jakieś faneberie i jestem nawiedzona... ale szczerze... mam to w d.....
mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora wrote:Gadetko teściami się nie przejmuj!... moi na wieść o zaręczynach byli totalnie zamurowani. Teść wydusił z siebie jedynie "zobaczymy...."
Im się chyba wydawało,że my najpiewr będziemy ze sobą "chodzić" przez 5 lat, tylko,ze ja mam już 30lat a moj m.34.... Potem jakoś to przetrwili i jest ok, ale nie powiem nie było mi miło wtedy...
Co do dziecka, to moja mama już się też nie może doczekać, czasem jak ją coś najdzie to ogląda wózki na ulicy itp. Teście chyba nie mogą zauważyć,że ich syneczek już dorósł....
Dora a to nie jedynak czasem bo wiesz jak jedynak to mamusi cieżko uwierzyć ze jej syneczek dorósł i że ma kobiete ciekawa czy w szoku jest że ze sobą sypiacie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kochane FASOLINKI co wy na to zeby do naszej tabelki dopisywać terminy Waszych (a potem naszych
) porodów, jest już Was sporo wiec myśle ze to fajny pomysł
gadgeta lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Cześć dziewczyny.
Nie było mnie cały weekend bo miałam gości i nie było czasu na komputer, ale widzę że tu ogrom wiadomości których chyba nie dam rady nadrobić..:)Także mma nadzieję że u Was wszystko dobrze, zafasolkowane dobrze znoszą ciążę:)bo ja zaczynam mieć już mdłości, dziś rano już się zaczęło.Mam nadzieję że nie będą one tak intensywne jak w poprzedniej ciąży...MIłęgo dniagadgeta lubi tę wiadomość