plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa wrote:Kurde co wy z tymi soczkami? Ja już na choć maniuni łyczek szampana się nastawiłam... czeka mnie jeszcze obalenie flaszki od plemniczki
ale to po rozwiązaniu ;p
wiesz Bella po prostu wszystkim nam zalezy zebys juz do szpitala wczesniej niz na porod nie zawitala
a szmapanik jak najbardzuej za 9 miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2012, 12:02
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Fedra wrote:Mamuśka wrote:Czytam tak trochę o tych teściach i widzę że mam chyba większe szczęście, moi to się nawet ucieszyli chyba bardziej teściu niż teściowa ale nie mieli problemów z tą nowiną...
ja mam teściów super teściu nawet jak przygotowaliśmy się do in vitro to nam na nie pieniądze dał (co prawda większość poszła na badania ale coś jeszcze zostało) a że teściowa jest bardzo religijna więc o in vitro nic nie wie ale za to bardzo intensywnie się modli o to by nam się udało
Mam nadzieję że wkońcu wymodli Ci fasolkę
z tym modleniem to jest tak że jak ostatnio o tym wspomniała że się modli o dzidzie dla Nas to teściu to skwitował coś się za słabo modlisz no chyba ze tak nagrzeszyłasto takie standardowe docinki mojego teścia względem teściowej bo ona bardzo pobożna i do kościoła chodzi co chwilę a teściu wręcz przeciwnie woli iśc na piwo
gadgeta lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
fedra ja nie wiem ale wierzę że cos w tym musi być, ostatnio znajoma mi powiedziała że nie chodziła do kościoła i długo sie starała, aż w końcu uwierzyła i zaczeła chodzić i sie modlić o fasolkę i po dwóch miesiacach Ktoś tam na górze ją wysłuchałOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
No cóż moja teściowa mowi do swojego 34 letniego syna zdrabniając jego imię. A ja zwraca się do nas to mówi "dzieci" na początku mnie to szokaowało, potem pomyślałam,że to pieszczotliwie a teraz to mi się już chore wydaje... bo oni chyba nas za jakies dzieci mają....
Ja sie po prostu nauczyłam,żeby za często się z nimi nie widywać, to przynajmniej nikt nikomu nie będzie na nerwy działaćWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Ehh dziewczyny, niefajnie macie z tymi teściami.
Ja mam sytuacje odwrotną zupełnie - teściowie nie mogą się doczekać, juz od dwóch lat non stop zagadują kiedy będą dziadkami (to będzie ich pierwszy wnuk).
Jestem pewna, że moja mama też się ucieszy!!
Niestety mój tata nie żyje i nie będzie mógł usłyszeć, że "jest dziadkiem"... Przykre to jest bardzo.
Termin ewentualnego porodu podam po czwartkowej wizycie u lekarza:) -
nick nieaktualnyChyba pozostał mój wpis nie zauważony
Dlatego będę nękać , hehehe
Babeczki, pisałam rano,że łapę doła,bo coś od kilku dni mam tę samą temperaturę i pewnie (zakładam,że tak jestem,bo przecież się nie znam - nie to co wy) oznacza to,że raczej małe są szanse, bym była w ciąży...ale ale, poczytałam,że piszecie o porównywaniu wykresów ciążowych i kurcze już sama nie wiem, z tego co sama interpretuję to w sumie mój cząstkowy wykres nie jest aż tak bardzo odbiegający od co niektórych ciążowych, co myślicie?
No i jak bardzo to moje przeziębienie (które pomalutku odpuszcza) może mieć wpływ na wykres temp? -
Dora wrote:No cóż moja teściowa mowi do swojego 34 letniego syna zdrabniając jego imię. A ja zwraca się do nas to mówi "dzieci" na początku mnie to szokaowało, potem pomyślałam,że to pieszczotliwie a teraz to mi się już chore wydaje... bo oni chyba nas za jakies dzieci mają....
Ja sie po prostu nauczyłam,żeby za często się z nimi nie widywać, to przynajmniej nikt nikomu nie będzie na nerwy działać
he he he moja teściowa też zdrobniale mówi ale do wszystkich więc jest ok ale moje dzieci też jej się parę razy zdażyło to chyb akwestia pokoleniaa znowu moja mama mówi do mojego zdrobniale jak coś od niego chce
Bella masz rację świat na trzeźwo nie do przyjęcia chętnie bym się upiła ale tak z zasady to poczekam do @
Beatko no cóż ja wierze i nie wierze i przyznaję się bez bicia że do Kościoła nie chodzę u mnie to się nazywa załamanie wiary ale może się nawróceale jedno wiem na pewno że jak będę w ciąży i urodze to będę z dzidziusiem chodzić do Kościoła bo jak pojawi się w moim brzuszku to to naprawdę będzie cud Boski
Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
agga84aa wrote:Ehh dziewczyny, niefajnie macie z tymi teściami.
Ja mam sytuacje odwrotną zupełnie - teściowie nie mogą się doczekać, juz od dwóch lat non stop zagadują kiedy będą dziadkami (to będzie ich pierwszy wnuk).
Jestem pewna, że moja mama też się ucieszy!!
Niestety mój tata nie żyje i nie będzie mógł usłyszeć, że "jest dziadkiem"... Przykre to jest bardzo.
Termin ewentualnego porodu podam po czwartkowej wizycie u lekarza:)
Twój Tata na pewno jest teraz blisko Ciebie i na pewno będzie mu miło kiedy będziesz Dzidziusiowi o nim opowiadaćgocha04 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Chyba pozostał mój wpis nie zauważony
Dlatego będę nękać , hehehe
Babeczki, pisałam rano,że łapę doła,bo coś od kilku dni mam tę samą temperaturę i pewnie (zakładam,że tak jestem,bo przecież się nie znam - nie to co wy) oznacza to,że raczej małe są szanse, bym była w ciąży...ale ale, poczytałam,że piszecie o porównywaniu wykresów ciążowych i kurcze już sama nie wiem, z tego co sama interpretuję to w sumie mój cząstkowy wykres nie jest aż tak bardzo odbiegający od co niektórych ciążowych, co myślicie?
No i jak bardzo to moje przeziębienie (które pomalutku odpuszcza) może mieć wpływ na wykres temp?
Shagga, zauważ, że u mnie też temperatura stała w miejscu praktycznie:) -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Czyli,co za szybko przestałam mieć nadzieję, tak
?
Shagga, ja w piątek w pracy cały czas płakałam, będąc pewna, że się nie udało. A zobacz, przez weekend wszystko się wyjaśniło. Nie spada ci ta temperatura więc narazie niczym się nie martw!!!