plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeatko- mysle ze najpozniej jutro ovu powinno Ci wyznaczyc owulacje
plemniczko-biedactwo moje strasznie Ci wspolczuje- dobrze ze szybko pojechaliscie do szpitala, teraz jesli trzeba bedzie to lez tak jak bella plackiem i sie w ogole nie ruszaj...
wierze ze nic wiecej zlego sie nie wydarzyBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:zosia-ktosia wrote:właśnie wróciłam z powrotem do roboty, zmarzlam. teraz posilam się zupką chiińską... może mnie rozgrzxeje.
smacznego
smacznego!! ja zaraz będe sobie robić pomidoróweczkę z wczorajszego rosołku!!!zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
Plemniczko uszy do góry. Z pewnością teraz nerwy i stres w niczym nie pomogą (choć wiem, że ciężko się ich pozbyć). Musisz pozytywnie myśleć i słuchać się lekarzy. Jeśli mówią, że trzeba leżeć to leż plackiem i nawet palcem nie kiwnij. Twoje maleństwo jest teraz najważniejsze i potrzebna mu silna mamusia, która jest gotowa walczyć o nie. Trzymam kciuki ze wszystkich sił! Wszystkie tu na forum trzymamy za WAS kciuki!!!
Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PLEMNICZKA trzymaj się. Musi być dobrze. Leż. Odprężaj się. Relaksuj.
AGA 30 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dziękuje wam bardzo.. teraz juz nie boli, ale piersi dzisiaj przestaly byc wrazliwe praktycznie wcale. Lekarz powiedzial ze to tez moze byz zly objaw..
nic wiecej zrobic nie moge, bedzie co musi byc
Że niby te "niewrażliwe piersi" to zły objaw? Ja tak z Kubą miałam na początku ciąży...i wtedy też pomyślałam,że pewnie poroniłam...ale tak nie było,więc to wcale nie musi być zły znakgadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlemnisiu nie przejmuj się że piersi przestały cie boleć. Co za durny lekarz
Moją siostre bolały tylko na początku a potem przestały i to było normalne. Nie jest powiedziane że przez całą ciaże bedziesz miała wrazliwe piersi.
Powiem ci ze u mnie też raz są wrazliwsze a raz wcale ich nie czuje.
Tym się nie martw tylko odpoczywaj i myśl pozytywniegadgeta, plemniczka, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ponawiam moją prośbę:
czy ktos mógłby swym fachowym okiem spojrzeć na mój wykres i powiedzieć czy ewentualnie z tego może coś być (bo się nie łudzę ale same wiecie ta nadzieja)...
Freda na moje oko to czekać musisz tak jak i ja!! tempka w dół a to niby nie dobrze ale szczerze mówiąc to nie mam pojęcia!! -
zosia-ktosia wrote:Ami widze że temp ci sie od 3 dni utrzymuje... ale jakoś nisko, robiłaś badania progesteronu?
nie robiłam jeszcze a z ta temperatura to w sumie moze byc efekt naszego wyjazdu po podrozy itd to zawsze ma wpływ a do tego jeszcze w tym domu co mieszkalismy w Tatrach w nocy bylo zimno bo zanim nad ranem ktos napalil w piecu z wlascicieli to troche trwalo splalam w skarpetkach i swetrze mocno przytulona do M wiec bardzo mozliwe ze tez dlatego mialam nizsza temperature. Ogolnie to dopiero pierwszy cykl naszych staran wiec jeszcze nie paniukuje ale mam nadzieje i zawierzam to Panu Bogu. Co ma byc to bedzie, ale jak dlugo nie bedzie nic wychodzic to wtedy zaczne sie dokladniej badac. na razie ograniczylam sie tylko do badan na choroby ktore sa niebezpieczne w ciazy.