plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:ale to raczej po pierwsze za wcześnie a po drugie temp prawie w ogóle nie jest w górze...
Fedra, możesz pooglądać sobie wykresy ciążowe np. na Fertility Friend. Tam to człowiek może się podbudować! Co wykres to dziwniejszy! W wykresach ciążowych jedyną regułą jest brak reguł!
AGA 30, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Fedra wrote:ponawiam moją prośbę:
czy ktos mógłby swym fachowym okiem spojrzeć na mój wykres i powiedzieć czy ewentualnie z tego może coś być (bo się nie łudzę ale same wiecie ta nadzieja)...
Freda na moje oko to czekać musisz tak jak i ja!! tempka w dół a to niby nie dobrze ale szczerze mówiąc to nie mam pojęcia!!
no tak czekać ehhh...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra- nie przejmuj sie spadkiem - w moim cyklu tez 3 dnia po owu byl spadek temperatury i sadzilam ze juz nic z tego nie wyjdzie a tu zobacz jaka niespodziewajka
plemniczko-przykro mi ze tak Ci pisalam zeby sie nie przejmowac a wyszla z tego taka ciezka nocka
ale ja naprawde wierze z eteraz bedzie juz tylko lepiej...
robilas moze ten progesteron z krwi...? ( pewnie nie mialas do tego glowy bidulko...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2012, 13:03
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Kurcze,co najwyżej z 0,5 h odchyłkami
to wybierz sobie jakąś środkową i ustaw jedną godzinę w notatkach mozesz sobie zapisać rzeczywisty czas pomiarumoże wtedy wykres zaskoczy
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:ponawiam moją prośbę:
czy ktos mógłby swym fachowym okiem spojrzeć na mój wykres i powiedzieć czy ewentualnie z tego może coś być (bo się nie łudzę ale same wiecie ta nadzieja)...
niestety FEDRA nie jestem specjalistką, bo to mój 1-szy wykres gdzie mierzę temp od 1dc.
Widzę, że strasznie zębaty jest i tempka skacze jak żaba, a czy z tego może coś być... nie mam pojęcia, ale też z takich bardzo grzecznych wykresów może nic nie wyjść. A ten twój wykres poprostu nie chce robić zbyt dużych nadzieji, a na koniec będzie MEGA niespodziewajka!! Życzę ci tego.Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
aha Zosia no i co do mojego cyklu to według mnie ovu zle zaznaczyl owulacje i nie mam jeszcze 9 dni po tylko 7 dni po wiec tez sie na razie tym nie amrtwie, jesli doszlo do poczecia to zagniezdzenie podobno ma miejsce miedzy 7 a 10 dniem cyklu i wtedy powinien nastapic kolejny wzrost temperatury
-
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:Fedra wrote:ponawiam moją prośbę:
niestety FEDRA nie jestem specjalistką, bo to mój 1-szy wykres gdzie mierzę temp od 1dc.
Widzę, że strasznie zębaty jest i tempka skacze jak żaba, a czy z tego może coś być... nie mam pojęcia, ale też z takich bardzo grzecznych wykresów może nic nie wyjść. A ten twój wykres poprostu nie chce robić zbyt dużych nadzieji, a na koniec będzie MEGA niespodziewajka!! Życzę ci tego.
Dzięki Kochana jesteśgadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:No i jest , hehehe
A tak na marginesie,to Wy tak zawsze dokładnie o tej samej porze mierzycie? Z zegarkiem w ręku? Ja zwykle budzę się przed 6 albo o 6 i wtedy mierzę, zwykle nie są to odchyłki więcej niż 0,5h.
ja mierze między 7.10 a 7.40 to zalezy kiedy mnie pies obudzi17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Fedra wrote:ale to raczej po pierwsze za wcześnie a po drugie temp prawie w ogóle nie jest w górze...
Fedra, możesz pooglądać sobie wykresy ciążowe np. na Fertility Friend. Tam to człowiek może się podbudować! Co wykres to dziwniejszy! W wykresach ciążowych jedyną regułą jest brak reguł!
Też to miałam na myśli, analizowalam te wykresy ciążowe i wszytski się na nich zdarzało, góry doliny. Czasami nic nie wskazywało na ciążę a była:)Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥