plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Magdzia mam nadzieję, że antybiotyk szybko zadziała i ulży dla Niko :* Super, że wskoczyłaś do tabelki obyś szybko awansowała poziom wyżej
Fedra fajnie,że Tusia tak długo śpi I Kaja ma racje, że na starość człowiek się wyśpi
Ja dziś byłam robić paznokcie Pogoda do d... Jestem zła, bo nawet pranie nie chce schnąć...
Fedra, magdzia26, aisa, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
O kur.... prania z pralki nie wyciągnęłam masakra dzieki Pati za przypomnienie
I niech nic w niedziele nie przychodzi do Ciebie i przez kolejne miesiacepatrycja, magdzia26, aisa, AGA 30, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wiesz, że akurat u mnie to nie możliwe. Już oswoiłam się z tym, że naturalnie nigdy nie będę mieć dzieci
Chociaż dziś właśnie ta kobitka, która robiła mi paznokcie mówiła, że miała jakieś guzy na macicy, miała kilka operacji i lekarze mówili jej, że już więcej dzieci nie będzie miała, a po 5 latach zaszła jednak w ciąże. I podobno aż lekarze się dziwili jak to możliwe. Teraz jej córka ma 16 latFedra, magdzia26, aisa, AGA 30, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Kiti co tam ??
Madzia zdrowia dla Niko , biedaczek się omęczy
Fedra mmm fajnie widzieć Cie ponownie w tabeli, Magdzie również, trzymam mocno kciuki za zielone
Aisa jak tam test u znajomej wyszedł ponowny?magdzia26, patrycja, aisa, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewoje.
Madzia, zdrówka dla Niko. Chore dziecko to nic fajnego
Fredzia, mój Leo też się często budzi, chociaż ma fazy, że ładnie śpi, ale to rzadkość. Wczoraj mi padł o 18, przespał 12 godzin.
Dzisiaj idziemy złożyć podanie do przedszkola
Moja córcia kochana kończy dzisiaj 12 lat strasznie stara baba.
Miłego dzionka.magdzia26, patrycja, aisa, AGA 30, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
Dziękuję dziewczynki wczoraj o 16 Niko dostał pierwsza dawkę antybiotyku i na wieczór już nie musiałam dawać nurofenu cała noc przespal i rano obudził się bez gorączki więc mam nadzieję że to dobry znak i antybiotyk działa
patrycja, Kaja, Selena, aisa, Ruciaa, Fedra, kiti, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Z ogromną radością witam się w piątek! Jeszcze kilka godzin i weekend!
Muszę się zregenerować, bo jakoś zmęczona jestem ostatnio...
Wczoraj jak miałam przerwę między dzieciakami, to miałam chęć zwinąć się w kłębuszek i przysnąć troszeczkę No, ale wypiłam kawę i daaałam radę!
Ruciu wszystkiego naj dla Kingi! Sto lat! :*
Madziu zdrówka dla Niko!
Miłego piątku!
Może wpadnę popołudniu....
Kaja, patrycja, Selena, aisa, magdzia26, Ruciaa, Fedra, kiti, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dobry
Kiti do mnie rodzice mają przyjechać, już się nie mogę doczekać
Rucia wszystkiego najlepszego dla Kingi
Magdzia to dobrze, że z Niko jest lepiej i niech już tak zostanie A co do stresu to ja też mam koszmary, wyobraź sobie, że mamy 205 osób zaproszonych, a sala mieści tylko 150 abo 130 już nawet nie pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 08:33
aisa, magdzia26, Ruciaa, Fedra, kiti, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Chyba stres przedslubny mi się zaczyna udzielać bo mam coraz częściej koszmary że o czymś zapomniałam że jakiś dokumentów nie zalatwilismy...ehhh chciałabym żeby już było po wszystkim
Hihi kochana czyli normalny objaw Ale będzie udaną Impreza !!!!aisa, patrycja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej
Kiti, właśnie widziałam że wieczorami lajki a w dzień Cię nie ma. Fajnie że miałaś gościa i szkoda że już pojechała.. ale ważne że było miło
Rucia, wszystkiego najlepszego dla córy!!! Ps. Piękny domek na działce powstaje!
Znajoma czeka twardo do terminu @
Kfjatek, wpadnij wpadnij po południu
Magdzia, wszystko będzie super i wszystko się uda!! Fajnie że antybiotyk zadziałał Niko musi być zdrowy na ślub rodziców
Patrycja, sporo gości zaproszonych na ślub, jakoś się pomieszcząpatrycja, magdzia26, Ruciaa, Fedra, kiti, AGA 30 lubią tę wiadomość