plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AAA sto lat dla Kingi, jaka juz duża panienka p.s. domek też widziałam, super az zazdroszcze
Magdzia fajnie ze Niko już lepiej
Aisa No dokładnie wszystko co dobre za szybko się kończy, byle do świąt i w końcu bedzie wiosna
Kaja, magdzia26, patrycja, Fedra, aisa, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
Gdzie Kafjatus bo ja już kawe zrobiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 13:14
Kaja, patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
oj pamiętam przed ślubem też nie mogłam sie już doczekac zeby już było po... aż suknie musiałam zwężać bo na troche mi z wagi spadło
Patrycja to duże wesele się szykuje.
patrycja, Fedra, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Kiti ja mam Szarlotkę w piekarniku i już zrobiłam biszkopt i kończę z kubusiem krem !!!
Ja to proponujepatrycja lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:oj pamiętam przed ślubem też nie mogłam sie już doczekac zeby już było po... aż suknie musiałam zwężać bo na troche mi z wagi spadło
Patrycja to duże wesele się szykuje.
Jak szaleć to szaleć Na pewno po takim weselu będzie co wspominaćaisa, kiti lubią tę wiadomość
-
Co do wesel to fajna sprawa jak się wszystko udaje i goście lubią się bawić i brać udział w zabawach no mój M lubi takie imprezy a zwłaszcza po %%%%%%% hihihi nawet wtedy śpiewać potrafi
patrycja, magdzia26, aisa, kiti, Ruciaa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Co do wesel to fajna sprawa jak się wszystko udaje i goście lubią się bawić i brać udział w zabawach no mój M lubi takie imprezy a zwłaszcza po %%%%%%% hihihi nawet wtedy śpiewać potrafi
A mój jak wypije to tańczy... W tamtym roku u siostry grilla zrobiliśmy to mój zaczął tak szaleć jak bym go przez co najmniej rok w klatce trzymałaKaja, magdzia26, aisa, Ruciaa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Pati mój we wrześniu do zabaw na weselu zabrał i obmacal chrzestna młodego a jaka ona zadowolona sesese miał z kiecki zdejmować żabki od wieszania ubrań a ten za cycki ja złapał cała sama to pekala ze śmiechu a ten myślał ze to nasza ciotka sese jego miną bezcenna jak zobaczył obcą kobietę
patrycja, aisa, magdzia26, kiti, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Pati mój we wrześniu do zabaw na weselu zabrał i obmacal chrzestna młodego a jaka ona zadowolona sesese miał z kiecki zdejmować żabki od wieszania ubrań a ten za cycki ja złapał cała sama to pekala ze śmiechu a ten myślał ze to nasza ciotka sese jego miną bezcenna jak zobaczył obcą kobietę
hahhaha -
Właśnie dzwoniła mama...
Mój wujek był o 12 u lekarza, dostał skierowanie do szpitala, wrócił samochodem do domu, przed chwilą zabrało go pogotowie helikopterem. Miał udar.
Dziwi mnie fakt, że lekarz puścił go do domu zamiast od razu wysłać go do szpitala, bo jeśli dał skierowanie tzn, że musiało być z nim źle. -
magdzia26 wrote:U nas całe 30 osób więc w porównaniu z waszym Pati to mini imprezka
Ja też chciałam skromne, ale cóż tam, jeśli rodzice płacą za gości, a moja mama chciała takie wesele jak wyprawiała każdemu to niech ma, tym bardziej, że ostatnie jej dziecko bierze ślub