plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja teraz nadciągam z kawą
Kaja, wyskakuj z ciacha
Patrycja, przykro mi z powodu wujka. Lekarz powinien od razu wysłać Go karetką do szpitala. Objawy zbliżającego się udaru da się rozpoznać. Czytałam jakiś czas temu artykuł o tym. Konował, nie lekarz.patrycja, kiti, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ewentualnie mogło być jeszcze tak, że lekarz chciał wezwać karetkę, ale wujek nie chciał, tylko nie wiem dokładnie jak myśli mój wujek, bo ja na jego miejscu nie ryzykowałabym życia tym bardziej, że ma 2 synów, którzy chodzą do szkoły podstawowej. Zobaczymy w końcu prędzej czy później się wszystko wyjaśni kto zawinił.
-
patrycja wrote:Ewentualnie mogło być jeszcze tak, że lekarz chciał wezwać karetkę, ale wujek nie chciał, tylko nie wiem dokładnie jak myśli mój wujek, bo ja na jego miejscu nie ryzykowałabym życia tym bardziej, że ma 2 synów, którzy chodzą do szkoły podstawowej. Zobaczymy w końcu prędzej czy później się wszystko wyjaśni kto zawinił.
patrycja lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Kurde dziś miał być fajny wieczór z mężem, a tu @ się rozkręca, jakby nie mogła poczekać do jutra...
Ja to nie wiem przecież dziś nie jest piątek 13
A wieczór wciąż może być całkiem miłypatrycja, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Może będziecie się ze mnie śmiać ale byłam wczoraj u tarocistki noi poza milionem rzeczy które mi powiedziała wyszło jej ze będę w przeciągu roku w ciąży i będzie to córeczka hahaha no więc przekonamy się niedługo czy się sprawdzi
Fedra, kiti, patrycja, Ruciaa, aisa lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Może będziecie się ze mnie śmiać ale byłam wczoraj u tarocistki noi poza milionem rzeczy które mi powiedziała wyszło jej ze będę w przeciągu roku w ciąży i będzie to córeczka hahaha no więc przekonamy się niedługo czy się sprawdzi
Bałabym się iść do takiej osoby...wolę, by przyszłość była niespodzianką! -
magdzia26 wrote:Może będziecie się ze mnie śmiać ale byłam wczoraj u tarocistki noi poza milionem rzeczy które mi powiedziała wyszło jej ze będę w przeciągu roku w ciąży i będzie to córeczka hahaha no więc przekonamy się niedługo czy się sprawdzi
Hoho to wiesz kiedy tarmosic swojegomagdzia26, patrycja lubią tę wiadomość
-
A noi powiedziała że Niko jest uzdolniony muzycznie oraz pod kątem medycznym (gdyby poszedł w tym kierunku byłby tak zwanym "lekarzem z powołania ") no ale zobaczymy co przyniesie przyszłość na pewno będę go wspierać w jego zainteresowaniach ale nigdy narzucać swoich wizji na jego przyszlosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 21:35
Fedra, AGA 30, patrycja, Ruciaa, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hoho to wiesz kiedy tarmosic swojego
kiti, Fedra, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzień.
Rucia najlepszego dla córki.
Piękna ta chatka w lesie; )
Mój jak wypije to też tancerz z niego się robi że boki zrywać hi hi zawsze jest jak ze pytam idziemy już tańczyć A on jeszcze nie.jeszcze dwa i możemy iść
Katar i kaszel prawie odpuścił Marcelowi więc to może żebyście od tych zębów. Na badania pójdziemy dopiero po niedzieli bo bez auta jeszcze jestem.
I tak myślę czy na basen iść z nim. W sumie nic mu nie ma więc tak trzymać pod kloszem to bez sensu. Oczywiście wafel na basen nie bo chory.
Miłej soboty życzę.
I zielonego jutro; )
Pati szkoda od przyszła @. Mnie też boczna brzuch i piersi boleć Ale dziwnie bo tylko rano A potem nic. No ale może przyjdzie @Fedra, magdzia26, patrycja, Ruciaa, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Życze udanego wiosennego weekendu ja uciekam od razu bo napiety grafik weekendowy jak zawsze
Buziaki
Aga dobrze że z Marcelem lepiejmagdzia26, patrycja, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej
@ od 3 do 5 rano nie dał spać, ale może to i lepiej przynajmniej dzień będzie spokojny
Magdzia mojej teściowej ktoś tam wywróżył że będzie miała biały dom i urodzi córkę koło czterdziestki. Dom ma ale nie biały i jak miała 38 lat urodziła dziecko tylko że syna
Aga super, że z Marcelim lepiej
Miłego weekendu, my dziś do teścia na urodziny idziemymagdzia26, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość