plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdzie tam on ładny, brzydki jak nie wiem co a psik ****
Magdzia, że w przeciągu roku będziesz w ciąży to każda z nas tu Ci powie ale płci bym nie przewidziała no i o uzdolnieniach Niko też bym nic nie rzekłamagdzia26, Kaja, Fedra, AGA 30, kiti, patrycja lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ile Wasi mężowie mają wzrostu?
Ciekawe czy przekłada się to jakoś na wzrost dziecka po urodzeniu...
Ja 173cm, małż 175, Młody 52cm
Wasze donoszone dzieciaczki były większe bo 62 już ubierałyście. Może tu jakoś dziwnie mierzą ale chyba nie bo 56 było ciut za duże i nosił na początku rozmiar 50.AGA 30, Fedra, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Ja mam 173 maz nie ale 190 Młoda po urodzeniu 57 pytałam męża pamięta ze ubieraliśmy Młoda w 62 był lekki zapisałeś 56 było za krotkie
Obecnie nosi 86/92 z przewaga na 92 wszystkie Panie mowia ze wyglada na starsza o pare miesiecy bo wysoka jest i w sumie wczesniej chodzic zaczęła...
A ja dzisiaj zdycham wczoraj z chyba 4 razy rzygalam wieczorem na nogach ustać nie mogłam dzisiaj tez lerze choc dobrze by było dziecku na jakiś obiad nastawić chyba ze dostanie słoiczek awaryjnie:/
moja teraz nosi 98 czasami niektore 104 ale na niej wszystko wisi bo chudzinkaFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
witam sie i ja;)
Fedra trzymam kciuki
zdrówka dla Niko ;* nie lubie jak dzieci chorują naszczescie moje to raz na rok jakies przeziebienie tylko
Rucia sto lat dla córci i dalszych sukcesów w tańcu
A my zamówilismy juz pokoj na wakacje we władysławowie wyjezdzamy 25 czerwca na tydzien.Pierwsze nasze wakacjeAGA 30, Fedra, magdzia26, kiti, aisa, patrycja, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:witam sie i ja;)
Fedra trzymam kciuki
zdrówka dla Niko ;* nie lubie jak dzieci chorują naszczescie moje to raz na rok jakies przeziebienie tylko
Rucia sto lat dla córci i dalszych sukcesów w tańcu
A my zamówilismy juz pokoj na wakacje we władysławowie wyjezdzamy 25 czerwca na tydzien.Pierwsze nasze wakacje
No to pomorze wita a ja na porodowka a Wy urlop ahhhjAGA 30, Fedra, kiti, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFredzia wykres piękny trzymam też kciuki.
A ja jednak byłam na basenie z małym. Był zachwycony. Mam nadzieję że mu nie zaszkodzi to pływanie.
Dziąsła ma tak opuchnięte że aż górną warga wyżej jest więc zęby idą Ale puki co to ma chwilowe napady płaczu i bólu.
Blondi fajnie z wakacjimi macie. My z tych co mało jeździmy A chciałabym więcej.
Miłego wieczoru.buźki
Fedra, Blondi22, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
Moja nadal nie spi wiec Blondi nie powiem zazdroszcze śpiącego dziecka o 20
My tez w tym roku na wakacje nad morze
A ja zamierzam pic we wtorek w koncu dzień kobiet bedzieaisa, magdzia26, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:Hehehe wakacje wakacjami nie pamiętam kiedy byłam w tym roku też się nie zanosi bo wykańczanie domu pełna para będzie ale jakaś podróż poślubna by się przydała nie ?
Madzia jak podróż ślubna to ja z wami sesese ;-0magdzia26, patrycja lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Moja nadal nie spi wiec Blondi nie powiem zazdroszcze śpiącego dziecka o 20
A ja zamierzam pic we wtorek w koncu dzień kobiet bedzie
Następna i piciu no wiecie jesteście bez serca hihihi
jak Wy tak to ja se zjem szarlotkę z lodem i to jutro nie będę czekać to wtorku bo mi lód się roztopi hihikiti, aisa, magdzia26, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Moja nadal nie spi wiec Blondi nie powiem zazdroszcze śpiącego dziecka o 20
A ja zamierzam pic we wtorek w koncu dzień kobiet bedzie
Fedra chyba Picolo napiję się razem z Toba
Ohh zazdroszcze wakacji nad morze.
Aga współczuje bolesnego ząbkowania, aż boje się co bedzie u nas.
A było o wzroście, ja z tych niskich 158 a m 173 a Amelia miała 48 i w rozmiarze 56 pływała, mieliśmy kilka na 50 i też były duże. za kilka dni pół roczku strzeli i pomału już zakłada rozm. 68aisa, magdzia26, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
A tak na dużym marginesie nie lubię @##@@ tym co mają lub czekają! !!!
Takim akcentem życzę stosunkowo upojnej nocy z chlopem nie same nie swintuszta hihihihi bo ja to pewnie będę miała palze w spaniu jak co noc E hhhmagdzia26, Fedra lubią tę wiadomość