plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trochę pokasluje dzwonilam do pediatry powiedziała że na razie nic nie robić ewentualnie można syrop prospan podać antybiotyk działa do 10 dni jeszcze od ostatniej dawki więc czekamy chybaze kaszel się nasili to mamy przyjechać na wizytę
-
Wiem że nie powinnam tak pisać bo zdrowie Niko jest najważniejsze ale boję się co będzie bo juz niecałe dwa tyg do ślubu w weekend jesteśmy jeszcze poumawiani w związku z tym ślubem i nie wiem jak uda nam się to wszystko pozalatwiac najgorsze jest to ze jak Niko nie wyzdrowieje do ślubu to nie wiem co ja zrobię
-
Kaja szukam sukni ślubnej tą co kupiłam okazała się za duża. Można by było ją dać do krawcowej, ale wolałabym w PL, a wiadomo, żeby tam jechać to trzeba wydać kasę na paliwo i krawcową to może w tej cenie uda mi się kupić drugą, ale już sama nie wiem co robić.
-
Magdzia bedzie dobrze musi byc...
Ja jak moja cos bierze od razu daje jej groprinosin i powiem Ci puk puk odpukać w niemalowane nic ja nie łapie a jednak i na dwor wychodzi w rożna pogodę w dużych ludzkich skupiskach przebywa wiec moze Młodemu zapodam a cos sie poprawi...
Trzymam kciuki i włączam odliczańie do wielkiego dniamagdzia26 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dobry
Z okazji Naszego Święta zycze każdej z Was by nie zapominała że jest kobieta a zdrowy egoizm jest wskazany
Wiec choc raz w tygodniu zrób my cos tylko dla siebie a nie od świętaa-koczek, magdzia26, patrycja, Selena, AGA 30, Blondi22, aisa, zbikowa, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi