plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Trochę świecąca mocno a jakiej szukasz sukni piękne są z Agory ja mam z tej firmy i jest super bo ładnie modeluje sylwetkę noi dla dużych piersi jest fajna
Tyle, że cyce to akurat mam małe, ale za to w biodrach jestem szeroka I wydaje mi się, że obojętnie jaka suknia by nie była to będzie trzeba ją przerabiać, chyba, że bym szyła na miarę, ale wiadomo to już większe koszta. -
Hello laski z Nebraski dziś Nasz dzień i wykorzystać te ,które nie mają @@@@ na tarmoszenie ,a nóż się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 13:35
patrycja, Fedra, AGA 30, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
No właśnie Patrycja z mojego doświadczenia bo przecież szukałam niedawno sukienki to będzie Ci ciężko kupić tak żeby od razu była dobra i tak będziesz musiała ja do krawcowej dać bo albo długość będzie zła albo za luźna bedzie...
Kaja lubi tę wiadomość
-
Powiem Ci ze ja tez chciałam suknie za max 1000-1500 zł ale ślub bierze się raz( przynajmniej tak zakladam) i wiem że gdybym kupiła jakąś używana albo wypozyczyla to niestety byłabym niezadowolona a nie myślałaś o wypożyczeniu tam na miejscu? Może byś się zmiescila w cenie? Noi mogłabyś poprzymierzac kilka fasonów tak żeby wybrać najlepszy dla siebie
-
Wiesz my jedziemy do PL 2 tyg przed ślubem, mąż musi jeszcze do bierzmowania i jest mnóstwo innych spraw sama wiesz, więc nie wiem czy znalazłabym czas, żeby szukać sukni, a w moim mieście jest tylko jeden salon z sukniami to i pewnie ceny z kosmosu, więc musiałabym jeździć do Olsztyna a to 50km w jedną stronę.