plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ze Szczytna w sumie 7km od mieszkam Magdzia dzięki za zaproszenie, ale nie wiem czy znajdę latem czas, ale postaram się
A co do sukni to myślałam, żeby ją sprzedać i może tak zrobię, ale na razie nie mogę, bo jak innej nie znajdę to będę musiała z tą kombinować Na razie będę czegoś szukać może przejadę się do jakiegoś salonu, bo oczywiście tu gdzie mieszkam żadnego nie ma -
magdzia26 wrote:Koniecznie przejdź się do salonu zanim kupisz druga z której nie do końca będziesz zadowolona. Suknia musi być dopasowana do figury i niestety nie zawsze to co nam się podoba będzie pasowało...
No właśnie a ja bym chciała w ten wyjątkowy dzień wyglądać tak jak mi się podoba. No nic będę szukać mam jeszcze 5 miesięcymagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
patrycja wrote:Wiesz my jedziemy do PL 2 tyg przed ślubem, mąż musi jeszcze do bierzmowania i jest mnóstwo innych spraw sama wiesz, więc nie wiem czy znalazłabym czas, żeby szukać sukni, a w moim mieście jest tylko jeden salon z sukniami to i pewnie ceny z kosmosu, więc musiałabym jeździć do Olsztyna a to 50km w jedną stronę.
co do sukien nie pomoge, ale w Olsztynie mój M. kupił garniak ślubny za 300zł (co osobiście uważam za super cenę), i jeśli schudnie, to jest szansa, ze kiedyś jeszcze go znowu ubierze tak wiec jesli bedziecie potrzebowac, to moge odkpać namiary na ten salon.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 18:14
patrycja, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość