plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego naj z okazji kobiecego święta
W Olsztynie mieszkałam przez trzy lata, w Szczytnie czasem bywałam/bywam, obecnie już trochę mniej...bardzo lubię tamte strony i mam miłe skojarzenia
Mam do sprzedania suknię ślubną! Może ktoś chce ?
magdzia26, patrycja, zbikowa, aisa, Kaja, kiti, Ruciaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Zbikowa jeśli nie byłby to problem to poprosiłabym o namiary
AGA 30, aisa, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i skoro już prowadze monolog i jesteśmy w temacie sukienek ślubnych. Swoją znalazłam przez neta. Krawcowa szyła na podstawie egzemplarzy które zrobiła już wcześniej. Za uszycie z przymiarka zaplacilam 420zl (a że krawcowa była z małopolski to przy okazji odwiedzilam Ole). Po ślubie sprzedałam za 170zl na allegro i kupilam sobie za to bilet na festiwal w Jarocinie (tak, jestem powsinogą, a mąż został w domu) wilk syty i owca cała a dziś zrobilabym tak samo. Nie ma co wydawać mega kwot na kiecke na raz.tak wedlug mnie
patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Zbiku w Olsztynie to juz chyba w tym miejscu salonu nie ma. Ale jezeli chodzi o garnitury to na rynku kolejowym w budach sa tanie dobrej jakosci i na czasie garnitury spokojnie do 500 zł to najnowszy model mozna wybrac. Chociaz w Szczytnie tez nie sa drogie. Ja kupywałam dla m na 1 Maja i tez około 300 zł wydałam
-
Sukienke kupywałam z alegro uzywana wydałam jakies 900 zł ale była 1000 razy ładniejsza niz pokazywały to zdjecia. Zwiedziłam mase salonów przymierzyłam 1000 sukienek za rózne ceny i zadna tak nie podpasowała mi jak ta. Ale któras juz chyba pisała ze trzeba trafic na ta jedyna i mi sie udało
patrycja lubi tę wiadomość
-
Dobry.
Patrycja, nie bierz pod uwagę sukni numer 1 ( tej z obrożą? ) MASAKRA! Druga już jest ok.
Moja suknia była używana, nie sprzedam jej, bo do niczego się nie nadaje Plener ją wykończył.
Fredzia, szkoda, że nie urodziłaś się z takim afro na głowie. Wyglądałaś obłędnie!
Miłego dnia dziewoje
AGA 30, patrycja, magdzia26, aisa, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
zbikowa wrote:Siemka! Jak tam? Chłopaki dają podpalić? Przegapilam imię dla młodego?
Nie kochana imię nadal nie wybrane !!!! A Marcel daje popalić plus ten w brzuchu disco urządza namiętnie! !!
Dziś idę go obejrzeć i mam nadzieję że zmienił pozycję z posladkowe na normalnąAGA 30, patrycja, magdzia26, a-koczek, aisa, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dżem.
U mnie z rana awaria prądu.dobrze że Marcel wstał jak już zaczęło świtac.
Kaja to pozdrów małego jak będziemy Go oglądać.
Freda ta fryzura jest cudna;)
To ja jeszcze spokojnie czekam na @ A jak już będę miała auto to jedziemy na badania. I hormony zrobię też sobie. Bo poty okropne mam waga poszła w górę okropnie. No nic dieta mż będzie.patrycja, Kaja, aisa, Fedra lubią tę wiadomość