plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Hej
Mi podobają się suknie w takim stylu :
http://www.bellissima.pl/kolekcje-slubne/emmi-mariage/delicata/
Ale, że ja cyców w ogóle nie mam to musi być coś na ramiączka, żeby to jakoś wyglądało.patrycja lubi tę wiadomość
-
Patrycja jeżeli Ci się w takim stylu podobają to powinnaś taka przymierzyć wloza push up i nie trzeba mieć dużych piersi koleżanka w podobnym stylu miała też ma małe piersi a wyglądała super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 09:56
patrycja lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Fedra jak Ty wazylas 40 kg to w każdej sukni pięknie wygladalas ja przy swojej 15 kg nadwadze musiałam się nieźle naszukac żeby nie wyglądać jak sierota
I wbrew pozora ciezko było znalesc cos odpowiedniego bo ani bioder ani cycków wszystko spadało albo wyglądałam zabawnie moja kiecka była zawężana milion razy a i tak w dniu ślubu mi zjeżdżałamagdzia26 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Pati jak bezcyckowa z dniu ślubu polecam cienkie ramiączka do sukni
Po drugie sukienki góry często ładnie sa wyprofilowane i nagle jakieś cycki miałam...
Nie polecam sukni z kołem...
A po któreś tak idz do salonu przymierz milion sukienek to nic nie kosztujepatrycja, magdzia26, kiti lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry
Impreza była super fryz chyba sobie taki kiedyś zafunduje
Bawiłam sie super kaca nie mam bo wypiłam tylko jedno piwo
Nie płakać przecież mówiłam że @ bedzie od dzis nie udostępniam wykresu co byście nie miały powodu do smutków :*patrycja, magdzia26, kiti lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
patrycja wrote:Ale wydaje mi się że jakoś bezpieczniej bym się czuła jak by jednak te ramiączka były z drugiej strony to znów mam takie wrażenie że ramiączka odejmują uroku sukni.
patrycja lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Właśnie Ci się wydaje mi też się tak wydawało a pomimo że mam duże piersi to mam suknie bez ramiączek trzyma się i wygląda super mogę Ci na fb przesłać fote a byłam pewna ze przy dużych piersiach ramiączka są konieczne
To podeślij -
Fedra wrote:Nie 40 a 49
I wbrew pozora ciezko było znalesc cos odpowiedniego bo ani bioder ani cycków wszystko spadało albo wyglądałam zabawnie moja kiecka była zawężana milion razy a i tak w dniu ślubu mi zjeżdżałapatrycja lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Czyli niewiele się pomyliłam ja gdybym tyle ważyła wybralabym suknie "syrene" z odkrytymi plecami no ale ze ważę dużo więcej więc wybrałam taka żeby nie straszyć17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Wbrew pozorom uwierz mi ciezko na patyka kupic ładna suknie aby jakoś to wyglądało no i aby cena była rozsądna
I tak źle i tak nie dobrze Ale ja wolałabym być albo całkiem chuda, albo grubsza z tym, że grubsza wszędzie a nie np. tylko brzuch. Bo teraz to ja w ogóle nie jestem wymiarowa. -
Fedra wrote:Pati zrób Real foto i wrzuć mi na priv na fb musze to zobaczyć o czym Ty mówisz bo jakoś nie moge w to uwierzyć w co piszesz...
Dawaj moze cos doradzę...
Nie rozumiem Mam ci wysłać moje zdjęcie tak