plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Dawaj na kawę i ciacho utuczymy twoje dzieci i moje co przebijemy kg hihihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 13:03
-
Z żadnej wypowiedzi nic nie zrozumiałaś, rady olewałaś, proszona o jakiekolwiek wyjaśnienia rzucałaś fochy. A teraz piszesz, że ktoś Cię obrażał. No sorry.
Czas wydorośleć bo będziesz matką!
Zastanów się czasem co piszesz bo na belly też już mało która Ci wierzy. Dziecko w 14tc nawet pół kg nie waży. Zmień lekarza, to taka dobra rada na przyszłość.
PowodzeniaKaja, Fedra, magdzia26, patrycja, kiti lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Widzę że dobrze zrobilam że z forum odeszlam... Nie żałuje .Wręcz przeciwnie . Na belly potwierdziłam swoją wiarygodność Wam nie musze.Mało tego z belly mam trochę Koleżanek na FB. I każde zdjęcie USG z gratulacjami od znajomych i rodziny.Więc ciąży nie zmysłami a tu więcej nie zawitam zegnam . Poszlam stąd bo za każdym obrazaniem mnie czytając to podbrzusze mnie bolało.Teraz też nie zamierzam się denerwowac.
Ale napisze jedno ogarnij sie dziewczyno bo zachowujesz sie jak rozwydrzony bachor sorry ale juz wymiękam jeszcze wiekszych głupot od Twoich nie czytałam...
Czy Ty uważasz że belly jest tylko dla Ciebie i nikt stad tego nie czyta...
Nie twierdze ze ciąże zmyśliłaś ale takie głupoty jak Ty wypisujesz to aż moj gin za glowe sie złapał i polecił aby osoba która to pisze zmieniła gina lub słuchała ze zrozumieniem...
Zycze Ci jak najlepiej bo podła nie jestem...
Jesli nie masz ochoty tu zaglądać nikt Ci nie karze ale przestań pierniczyć farmazony że ktoś Cie obraża bo chyba nie znasz tego pojęcia a jak chcesz chetnie Ci pokaże co znaczy kogoś obrazić...
Zajmij sie soba i ciąża a mniej sieć na necie bo Ci to nie służy - i w tym miejscu mozesz poczuć sie urażona...magdzia26, patrycja, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A po drugie Stażaczko strasznie mnie dziwi że przezywasz tak mocno coś co pisze Ci osoba z internetu której nie znasz...
Jesli nie radzisz sobie w takich sytuacjach polecam poszukać sobie koleżanek w realu a nie w necie...
Nikt tu nikogo na sile nie trzyma ale tez nie bedzie siedział cicho kiedy widzi sie takie brednie...
Musisz sobie uświadomić ze my nie mamy po 13 lat i większość z Nas juz była w ciazy lub jest w ciazy wyższej od Ciebie i dziewczyny są w temacie i kiedy czytamy takie farmazony to nikt nie poklepie Cie po ramieniu i przytaknie...
Jeśli nie jesteś pewna co mowi lekarz to dopytaj albo przynajmniej tego nie powtarza bo niestety na mądrą nie wychodzisz...
Bedziesz matka wiec jak matka sie zachowuj...magdzia26, patrycja, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Strazaczka1990 wrote:Zdjęcie z brzuszkiem małym ale jest zdjęcie wstawione z twarzą miałam bym nie miała takich sytuacji jak tu.Nie będę tu więcej zagladala bo tylko szkoda w nerwów.
Może mi ktoś wytłumaczyć co tu pisze? Chyba jakaś głupia jestem, próbuję to rozszyfrować na różne sposoby ale nic nie kumam...