plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w ten piękny i słoneczny dzień
Podsyłam słonko każdej, która go potrzebuje
Ja w sumie w domu mam czysto, więc nic specjalnie nie będę robiła, więc koczku mogę ogarnąć u ciebieaisa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Magdzia, było minęło, co poszło nie tak to trudno. Za jakiś czas może się będziesz z tego śmiać
A z tym palcem to lipa.. ale nie jest złamany?
Hej Kfjatek
Selena, to oby to już ostatnia choroba Kacperka na długi czasKfjatus, Fedra, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Magdzia pamiętaj, że nie zawsze wszystko jest tak jak byśmy chcieli i nie ma co się tym przejmować Było minęło. A byłaś z tym palcem u lekarza ?
Selenko teraz wiosna to i choroby powinny się skończyć
Witaj KfjatusWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 10:14
Fedra, Kfjatus, Selena, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Magdzia wrzuć na chwilkę tu jakąś fotkę, bo chciałabym Cię zobaczyć!
I nie przejmuj się jakimś małymi gafami, z czasem zapomnisz i będziesz się śmiać
Selenko mam nadzieję, że Kacpi wyzdrowieje szybko!
Pati dawaj suknię!patrycja, Fedra, Selena, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobry...
Ja w tym roku do świat pldchodze tak porządków świątecznych nie zaczęłam i nie mam zamiaru posprzątam tylko tak jak zawsze czyli pranie, kuchnia łazienka i kibelek, podłogi i kurze i nic pozatym nie mam zamiaru urobić się po pachy by komuś było u mnie dobrze tym bardziej że święta spędzam po za domem
Tak wiec laski nie spinamy się nikt oceniać Nas nie będzie więc nie ma co się przemęczać
Magdzia nie ma co sie przejmować tym co nie wyszło zaraz o tym zapomnisz.
Miłego dnia pozdrawiampatrycja, magdzia26, aisa, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja podchodzę do tych porządków trochę inaczej Uważam, że skoro ciągle nie mam czasu i latam jak szalona, to jak mam dzień wolny chętnie uprzątne moje centrum dowodzenia światem,by później było mi łatwiej znów ruszyć do boju, z pozycji pewnego poukładania i satysfakcji z porządku
patrycja, magdzia26, aisa, Fedra, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
Mi za bardzo nie chce się nawet gotować na święta, bo z mężem będziemy sami. Więc to będą w sumie takie zwykłe dni, nawet nic nie przystroiłam w domu, bo i tak nikt tu nie zajrzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 10:39