plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Na ślubie najmłodszego brata M moi teściowie nie ruszyli nawet palcem, nie dołożyli też kasy a po ślubie narzekali cały czas, że to źle było a to nie tak itp...
Pępowina mojego M z rodzicami na szczęście jest ucięta. Jakoś to się tak po drodze stało, nie musiałam interweniować.
Za to córkę traktują jak świętą krowę. Jej trzeba pomóc, pojechać, pocieszyć itp. A chłopaki (3 synów) spokojnie sobie poradzą. Takie to równe traktowanie własnych dzieci... -
Magdzia, rodzina mojego M też czasem podobne zagrania mają. Jesteśmy w Pl 2 razy na rok i jak planujemy jak się spotkać to często coś im nie pasuje, a dostosuj się do nich itp.
Ty przyjedź, plany pod nich rób a Oni będą siedzieć na tyłkach i czekać.
Ostatnio ta siostra święta słowa chciała przekładać dzień spotkania bo w tych godzinach w których my możemy przyjechać musi
UWAGA
wyjść kupić rybę na Święta -
I jeszcze taki smaczek na koniec matka mojego P (bo teściowa szybko jej nie nazwe) też uważa że straciła syna i jak dawała nam błogosławieństwo w domu to widziałam w jej oczach taka złość że jakby mogła to by mnie tluczkiem do ziemniaków zadziubala przykro mi było strasznie bo moi rodzice traktują mojego P jak syna a jego rodzice traktują mnie jak wroga
-
Generalnie wszystko zostało powiedziane...
Magdzia przedewszystkim się nie daj...
Ja to sie cieszę że mam parszywy charakter bo ten szwagierek to by w 3 sęk usłyszał tyle co nikt mu przez całe życie nie mówił... Teściom tez by sie oberwało...
Moj maz sie smieje że ja to sobie potrafiłam ustawić teściowa bo tez miała podobne skłonności oczywiscie nadal ma pewne zapędy ale nie jest w tym wszystkim wrednaKfjatus, magdzia26, patrycja, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:Powiem wam ze przez te wszystkie przeprowadzki chyba najbardziej brakuje mi takiej prawdziwej mądrej przyjaciółki od serca której mogłabym się wygadac, która by zrozumiała i coś sensownego poradzila...
Cała ekipa Cię wspiera, więc musi być dobrze!aisa, magdzia26, Selena, patrycja, AGA 30 lubią tę wiadomość