plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie jestem delikatna zawsze mowie co mi ślina na język przyniesie jedni mowia że to zaleta inni wada a ja mam to w dupie...
Nigdy nie myśle co mówię tylko mowie bez zastanowienia ale ja nie lubie owijać w bawełnę...
Chetnie bym Cie Magdzia przytuliłamagdzia26, Ruciaa, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A ja jestem ciapcia raczej, dużo musiałoby się stać żebym coś komuś powiedziała do słuchu
A może nie byłam jeszcze do tego zmuszona...
Pobyt za granicą ma pewne plusy, rodzina się za często nie wbija i w nasze życie nie wtrąca. Choć brak odwiedzin jest też minusem.. -
Tak to zdjęcie sprzed paru dni w środku elektryk zaczyna instalacje i za chwilę też hydraulik wejdzie na początku kwietnia dachowke będą układać więc teraz taka dlubanina... posadzki i tynki pod koniec maja a później już wykonczeniowka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 12:35
Fedra lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:O to jesteście krok przed nami no ja też boje się wykonczeniowki dużo decyzji...w tym tyg chcemy podjechać do salonu z płytkami coś wybrać żeby nam projekt łazienki zrobili...
Ja jeszcze o płytkach nie myślę... -
My przy okazji płytek chcemy żeby nam doradzili rozmieszczenie w łazienkach sprzetow...bo jakoś sami nie możemy wymyslec a to potrzebne dla hydraulika jest...wiec musimy już teraz...ja wogole nie mam głowy do budowy tego domu