plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym, że ktoś jest Tęściową/Teściem nie uważam, że musi się wiązać negatywna historia Są przecież i te pozytywne Wszystko zależy od tego jakim się jest człowiekiem...
Mój Mąż dogaduje się z moimi Rodzicami, Mojego Brata Jego Teściowie wprost uwielbiają, chociaż drugiego Zięcia już mniej . Także jeśli nam do końca nie pasują, chyba wystarczy ograniczyć kontakt i będzie dużo łatwiej i przyjemniejpatrycja, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wiadomo różni ludzie są na świecie i nikt nie jest idealny Ale mój mąż akurat moich rodziców bardzo lubi i oni jego też Bo chodzi o to, że moi oddali by nam wszystko, a jego to z chęcią by zabrali.
Kfjatus, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Jak to święto?
Co będziesz gotowała?
Wielki Piątek, tutaj mają wolny Jutro zrobię sałatkę z tuńczyka i jarzynową oraz rybę po grecku inaczej. A w sobotę flaczki, mielone i schaboweFedra lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Tylko, że teście to już taka rodzina i w sumie jakiś kontakt z nimi musisz mieć, bo kolega/koleżanka jeśli ci nie pasuje to wykreślasz ją/jego ze swojego życia i po problemie
patrycja, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Jasne, przecież nie mówię, że całkowicie zerwać kontakt, tylko wprowadzić zasadę ograniczającą wtrącanie się itp.
No właśnie, a ja napisałam to dlatego, bo szkoda, że z teściami tak nie można zrobić Choć wiadomo są gorsi niż ja mam i w sumie jeśli jest na prawdę, bardzo źle to nie trzeba utrzymywać z takimi ludźmi kontaktu. Nikt przecież nie jest do tego zmuszony -
Kfjatus wrote:I tylko we dwoje będziecie?
Może brat mojego męża przyjedzie, ale nie wiadomo. Bym nic nie robiła, ale jak przyjedzie to nic bym nie miała A jego żona w ogóle nie gotuje i biedak spragniony domowego jedzenia -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Ależ tu ruch. A ja nie mam siły i czasu na czytanie.
Wczoraj u nas Wielka środa żurowa była czyli wielkie ognisko. Pierwsze takie mojego syna. Bawił się świetnie że później do 1 w nocy spać nie chciał.
Ale później spał do 8 bez pobudki więc dał mamie po spać trochę.
Później pod czytam was.
Miłego dnia.aisa, Selena, patrycja, magdzia26, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Asia tak ale dopiero od czerwca bo my mdm od drugiego dziecka
Pamiętam jak spotkałyśmy się w czerwcu UWAGA!!! 2013r (dawno,nie? to wtedy jeszcze nie mogliście się budować przez głupie przepisy. A teraz się ruszył temat, jeszcze mdm do tego, super! Szczególnie w świetne pewnych wydarzeń z Waszym życiu... Tym bardziej powodzenia i będzie gitKaja, Ruciaa lubią tę wiadomość