plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi kiedyś podobało się Kacper, ale od dłuższego czasu Antoni jest faworytem Bo mały będzie Antoś, później Antek i na koniec Pan Antoni
magdzia26, aisa, kiti, AGA 30, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Dzieki Kaja. A ty juz myślis zo pakowaniu?
Pakowanie nie mój konik w dniu kiedy wyladowalam w szpitalu dużo rzeczy zapomniałam seseees ale tesciowie dwa przystanki tramwajowe i wszystko było co zabrakłoaisa, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Antek, Antoni, Antoś bardzo fajne!!
Kiti, my jak zwykle pod koniec ciąży coś wymyślimy tak jak z Jasiem. Nazwisko z tych dłuższych więc imię raczej krótsze, no i funkcjonujące w obu krajach co zawęźa pole do popisukiti, Kaja, AGA 30, patrycja, Ruciaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
U nas imię to Szanowny wybrał i nie było dyskusji.
Dla drugiego o ile będzie to mój wybór będzie.
Słońce świeci chyba będzie ładny dzień.
My byliśmy na dwa dni u szwagierki Marcel taki za dziećmi się zrobił że szok A jak dojrzał schody to w 5 sekund był na 1 piętrze. Skąd on wiedział jak po schodach wejść jak w domu nie ma.
Miłego dnia.Fedra, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej
Jest dużo imion które by mi się podobały, ale są osoby które je noszą, a ja ich nie lubię i wtedy pojawia się taki wstręt do imienia
A mojemu mężowi jest obojętne, zresztą nie tylko co do imion, bo prawie ze wszystkim, że jak ja coś powiem to on nawet nie protestuje i czasem mnie to denerwuje, że nie ma swojego zdania
Aga dzieci potrafią wszystko -
Hello ja padam na twarz ta pogoda mnie wykonczy plus spacer Marcel śpi bo biedak chciał na rączki, a matka go nie wzięła i płakał az do auta no trudno oby posłał dłużej bo spacer kolejny nas czeka
Koczku słońce ja mam blus luz imię trzasne na porodowce hihihihi nie łam głowy kochana zobaczysz synka i imię samo się znajdzie -
Koczku, moja Kinga miała być Klaudią, a na porodówce doszłam do wniosku, że jednak Kinga Także dokładnie nie przejmuj się teraz takimi sprawami, imię samo się znajdzie
a-koczek, Kaja, patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
a-koczek wrote:Chyba mam dzis dzień na żale . W związku z tym iż moja torba podróżna trochę zniszczona jest postanowiłam kupić sobie nową, większą ładniejszą żeby do szpitala nie brac 10 walizek tylko jedną porządną. Torba przyszła wielkośc rewelacyjna kolor rewelacyjny tylko ten zapach chińszczyzny nie do wytrzymania prałam ja z 3 razy moczyła w róznych płynach w koncu od weekendu wisi na podwórku i sie wietrzy mam nadzieje że jak dzis ja wezmę do domu to smród zniknie, bo inaczej bede musiała ja wyrzucic
Gdzies czytałam że pozna nasączone waciki włożyć do torby nasączone olejkami eterycznymi... Np lawenda albo cos... A potem waciki wyrzucić sprawdz moze wyciągnie to ten zapach...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry...
Ja walczę z grypa jest dramat...
Co do imion moja miała byc Zuzia a jak przyszło co do czego to mi to imie nie pasowało i wybrałam imie którego w ogóle nie brałam pod uwagę sorry nie ja wybrałam tylko Młoda
Miałam cos dodac ale gorączka nie pozwala mi myslec no nic ide zdychać dalej...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
patrycja wrote:Fedra zdrówka :* i najważniejsze żeby Tusia się nie zaraziła.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi