plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Koczek, to z tych dwóch imion wybierzesz już po porodzie Dasz to, które będzie lepiej pasowało do synka. A może całkiem Cię oświeci jak Go zobaczysz i od razu będziesz wiedziała jak syn będzie miał na imię
Fedra, zdrówka!!!
U nas słońce od rana. Ostatnie pranie przed wyjazdem się pierze, pościel wietrzy, jest gitpatrycja, Selena, kiti, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej
Sylwia a czemu wpadasz i piszesz tylko kiedy następny termin @ ? Nawet nie napiszesz co u was, jak tam Niko ?
Miłego dnia dziewuszkiSelena, aisa, kiti, Kaja, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Koczku hihihihihi nic nie mów o rejsie plynelam raz we Włoszech mój Ty Panie słodki na przemian ze obcą Wloszka klozet calowalysmy jej facet się z nas śmiał i po 1h laska nie wyrobila i dostał po pysku !!!!! Hihi nigdy więcej takich rejsów
-
Nie wspomnę, że żołądek to wykrecilo mi na plecy doba bez jedzenia ,a jak w końcu byliśmy i celu to w hotelu zabrakło miejsca i to na kogo padło no na mnie ja miałam dość wszystkiego wtedy hihi ,ale wyladowalam wtedy u właścicieli Hotelu ulala warunki miałam lepsze niż moja ekipa choralna hihihi
Ale fajne czasy to były człowiek był Piękny i młody oraz głupi jak but hihihi -
Fedra kuruj się, dużo zdrówka
Kaja no niezle miałaś przygody.
mój urwisek śpi to mogę co poczytać, ale zaraz trzeba się brać za obiadek.aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
do mam kp, jak to było z całkowitym odstawieniem? tzn. kiedy to nastapiło, mleko zostało całkowicie zastąpione zwykłymi pokarmami? i czy stopniowo brzdące same odstawiły cyca...
wszyscy się mnie pytaja i dziwia to ty jeszcze karmisz. a co w tym dziwnego?! ehh -
Kiti ja karmiła do 2.5 roku. W dzien do około 1.8 a poźniej tylko w nocy. Mała poprostu sama sobie odstawiła a mi z czasem po odstawieniu pokarm zanikł. Także nie brałam zadnych tabletek na obsuszanie piersi itp
kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Kiti dla pocieszenia moja ciotka karmiła moja siostre do 7 roku zycia