plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś wiatr się uspokoił, ale poprzedniej dni też były mocno wietrzne. Oby w niedzielę było spoko.
Ja karmiłam niecałe 14 miesięcy. Pod koniec już za dużo schudłam i nie mogłam tego nadrobić. Do tego ciąża z poronieniem a w zamyśle nowe starania zaraz więc stopniowo odstawiałam po jednym karmieniu (w sumie w dzień było już tylko jedno). Mleko zastąpiłam innym nabiałem. W nocy nie chciał nawet wody w zamian. A mleko samo zanikło.kiti lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za opinie. Masz racje Magdzia
Koczek dokladnie, jak jechalismy do pl to na parkingu byla mloda matka ktora robila mleczko maluszkowi na zewnatrz,a zimnoo bylo wtedy brr...a ja do m mowie o widzisz a ja mam zawsze cieple i gotowe do podaniamagdzia26, patrycja, Ruciaa, Kaja lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:do mam kp, jak to było z całkowitym odstawieniem? tzn. kiedy to nastapiło, mleko zostało całkowicie zastąpione zwykłymi pokarmami? i czy stopniowo brzdące same odstawiły cyca...
wszyscy się mnie pytaja i dziwia to ty jeszcze karmisz. a co w tym dziwnego?! ehh
A jakie zdziwienie kiedy mowie że cycem w ogóle nie karmiłam
Moja cyca nie je ale butle z mlekiem dostaje rano jak się budzi i druga przed snemkiti, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:Ja zawsze byłam szczesliwa jak patrzylam na moje znajome co juz piersia nie karmiły ze jade gdzies i nie musze brac ze soba tych puszek butelek.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kiti pozatym Twoja ma dopiero 7 miesiecy wiec jesli masz mleko i Ci to nie przeszkadza w niczym to karm ją nawet do roku oczywiscie wprowadzając inne pokarmy a z czasem sama zauważysz czy odstawiać chcesz czy jeszcze nie
kiti lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Kiti pozatym Twoja ma dopiero 7 miesiecy wiec jesli masz mleko i Ci to nie przeszkadza w niczym to karm ją nawet do roku oczywiscie wprowadzając inne pokarmy a z czasem sama zauważysz czy odstawiać chcesz czy jeszcze nie
patrycja, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Hej
Sylwia a czemu wpadasz i piszesz tylko kiedy następny termin @ ? Nawet nie napiszesz co u was, jak tam Niko ?
Miłego dnia dziewuszki
wpadłam na chwilę zaznaczyć tylko na wykresie że dostałam kolejną @ -
co u nas ? Niko rośnie - zaczyna coś tak mówić po swojemu , strasznie ruchliwy - karmię jeszcze nocami cycorem ale dzisiaj nie spał ze mną bo jestem chora więc może wreszcie się uda odstawić go od cycka bo już nie mam siły choć wygodne to jest bo jak się budzi z 4 razy w nocy to nadstawiam cycora i zasypia no ale ileż można karmić młody ma już 1, 5 roku więc trzeba już odstawiać bo potem będzie coraz gorzej
Mam chwilę spokoju bo chłopaki poszli do kościoła
głowa mi pęka , mam ponad 38 stopni gorączki , gardło mnie boli, mam katar , mam dreszcze coś mi się wydaje że bez antybiotyku się nie obejdzie ale zobaczymy jutro , na razie leczę się domowymi sposobami ale nic nie pomaga
miłego dnia - u nas dziś szaro , buro i ponuro
-
nick nieaktualnyDobry.
U nas atak zimy znowu rano był teraz wiosna za oknem.
Kaja sto lat dla małego.
Ja dziś dzień w biegu. Kupiliśmy dziś auto więc latać załatwiać trzeba było.
Oby jeździło bez awarii.
Teraz szukać kupca na stare i oby się szybko znalazł; )
Marcel ostatnio ciężkie noce ma bo często się budzi katar leci pewnie na kolejne zęby.Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:A my też chcemy kupić auto szukamy kogoś kto nam ściągnie z Niemiec bo ten co nas interesuje jest do kupienia ale ok 400 km od nas a w okolicy nic nie ma