plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:A ja pod gabinetem gina wizyta
aisa lubi tę wiadomość
-
No moje dziecię ma 2100kg i jestem 32tc i 5 dzień młody ułożony prawidłowo więc dr mówił ze nie ma przeciwwskazań do sn więc zobaczymy co mi młody wywinie!!!
magdzia26, a-koczek, AGA 30, kiti, patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hello z rana
Madzia powoli terminy sie zwolnia bedziesz mogła wybierac do woli byle nie za długo ,a reszta to samo hihihihi
Koczku cynka w poniedziałek cos ustaliła
AGA 30, magdzia26, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć .....jejjjjjj jak mnie tu znowu dawno nie było.....dziewczyny niedługo się rozpakują Coś się zrobił przestój mały w fasolkowej tabelce Jak Wam idą starania?
Odkąd jestem na L4 to zaczęłam mierzyć temp. tak dla picu....z ręka na sercu to piszę i kurczaki jakimś cudem chyba doczekałam się owulacji. Oczywiście o zgrozo w ślimaczym cyklu, bo nie mogłam wziąć wcześniej luteiny, i juz dobiję za chwilę do 90 dc
No i najlepsze, jak odpuściliśmy i stwierdziliśmy, że czas cieszyć się życiem, bo za długo to trwa, nie ma sensu się starać, nasze relacje stały się super, super, super! - nie całkiem inne, bez napięć, jak dawniej, kiedy byliśmy zauroczeni, zakochani i w ogóle motyle itp.
Jednak niby człowiek nie myśli a jednak go chyba gdzieś podświadomie to zjada od środka.
Wreszcie doczekam się @ i to jeszcze zanim wrócę do pracy po zwolnieniu najpewniej. Już czas, bo czuje się jak słoń, jak hipopotam i dinozaur w jednym hahahahah
Pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!!!!
Może uda się skorzystać z zielonej trawki i będą efekty u naszych staraczek
Miłeeeeeeegoooo weekendu!
Fedra lubi tę wiadomość
-
Hello Niedzielnie!!!!
Jeju wcięło bo nad jeziorkiem byliśmy caaaaaaly dzień i z tymi klamotami plus szalony Marcel gdzie on nie boi się niczego i nikogo !!! Zalokowalismy zadki o 11 ,a wróciliśmy do domu po 18 i nie miałam sił już pisać! !! Ale było super bo Marcel tak zmęczony że jeszcze miał problemy z usnieciem po 21 ale za to dziś odpoczynek se robię tylko spacery zalicza z Marcelim i w domujeju, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Jeju piach to Pikuś ,ale jak wytłumaczyć dziecku ze kompac się nie może a inni mogą fuj woda Zielona bo kwitnie a rodzice mimo tylko 21C swoje dzieci do tak syfiastej wody puszczą fuj fakt w słońcu ciepło ,ale wiatr był nieprzyjemny no i choroby gotowe !!!!!
-
nick nieaktualny
-
Hej
Długi weekend zakończony, pogoda super to i ciągle na dworze się siedzi teraz znowu dłuższy weekend będzie i jeszcze jeden pod koniec maja więc trochę czasu spędzę z mężem
Miłego dnia życzęjeju, kiti, aisa lubią tę wiadomość