plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:Beata wrote:hej a jak bolą Was jajniki to stale ciągiem przez jakis czas?
mnie od kilku dni bolał brzuch jak na @, a od wczoraj lewy jajnik, aż mnie kość udowa w stawie tak dziwnie boli jakby bój promieniował i tak przez kość do połowy uda przechodzi.
MAUYSIU jak dobrze kojarze to ty nie masz wykupionego pakietu. Czy tobie owu liczy fl i owulke wyznacza kreskami?
Gosiu,
owulację wyznacza kreskami. Dni fazy lutealnej niestety nie numeruje - sama muszę sobie liczyć, co nie jest specjalnie uciążliwe
Nie ma też detektorów, interpretacji cykli itp. (co mi akurat bardzo odpowiada), i jest bardzo ograniczone przeglądanie galerii wykresów/testów. Na razie nie natknęłam się na inne ograniczenia.
-
nick nieaktualnynatusia wrote:AGA 30 wrote:no to jak taki 19mm pękł no to gut!! tylko ciekawe z tym serduszkowaniem czy te żołnierzyki przetrwały 3 dni hi hi !!
Jak już wcześniej ci pisałam u mnie przetrwały w nieciekawym śluzie 3 dni także masz szansę
No ten mój śluz to też jakiś nie ciekawy ale w tym cyklu lepszy niż ostatnio!!
jak mnie wkurza to czekanie!!! -
nick nieaktualny
-
wiecie bo to jest tak ze sluz jest lepszej i gorszej jakosci i nie wszystkie koniety maja zawsze albo wogole ten lepszej jakosci, niektore maja tylko kiepskiej jakosci wiec u nich plodnym jest ten najblizszy temu plodnemu czyli z eykle taki bialy, a oiza tym jeszcze jest pytanie czy to sa cykle po odstawieniu tabletek anty, bo po nich tez bardzo dlugo przez kilka cykli ciezko zauwazyc typowo plodny sluz dobrej jakosci. wiec tym tez nie mozna sie zamartwiac przesadnie.
-
Amicizia wrote:wiecie bo to jest tak ze sluz jest lepszej i gorszej jakosci i nie wszystkie koniety maja zawsze albo wogole ten lepszej jakosci, niektore maja tylko kiepskiej jakosci wiec u nich plodnym jest ten najblizszy temu plodnemu czyli z eykle taki bialy, a oiza tym jeszcze jest pytanie czy to sa cykle po odstawieniu tabletek anty, bo po nich tez bardzo dlugo przez kilka cykli ciezko zauwazyc typowo plodny sluz dobrej jakosci. wiec tym tez nie mozna sie zamartwiac przesadnie.
Ale w moim przypadku akurat nic to nie ma wspólnego z tabletkami,chyba taka moja urodaDlatego ciężko się połapać
-
nick nieaktualny
-
natusia wrote:Amicizia wrote:wiecie bo to jest tak ze sluz jest lepszej i gorszej jakosci i nie wszystkie koniety maja zawsze albo wogole ten lepszej jakosci, niektore maja tylko kiepskiej jakosci wiec u nich plodnym jest ten najblizszy temu plodnemu czyli z eykle taki bialy, a oiza tym jeszcze jest pytanie czy to sa cykle po odstawieniu tabletek anty, bo po nich tez bardzo dlugo przez kilka cykli ciezko zauwazyc typowo plodny sluz dobrej jakosci. wiec tym tez nie mozna sie zamartwiac przesadnie.
Ale w moim przypadku akurat nic to nie ma wspólnego z tabletkami,chyba taka moja urodaDlatego ciężko się połapać
to o tabletakch to nie w kontekscie ciebie tylko tak ogolnie z tego co pamietam to niektore swego czasu zazywaly wiec warto wiedziec ze wtedy sluz moze byc rozny